KK DUBROVNIK DOČEKUJE SPLIT Dubelj: "Jedino uz pomoć naše publike ovakvu utakmicu možemo držati u egalu do kraja"

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: KK Dubrovnik
Košarkaši Dubrovnika u 19 sati u Gospinom polju dočekuju Split u drugom susretu četvrtfinala FAVBET Premijer lige.

Serija se igra na dvije pobjede, a u prvoj utakmici Split je slavio na Gripama rezultatom 100-78.

U tom susret Splićani su do pobjede došli tek krajem treće četvrtine, nakon rezultata 60-60. Tri četvrtine Dubrovnik je bio ravnopravan protivnik aktualnom doprvaku i puno iskusnijem premijerligašu.

“Puno puta ove sezone Gospino polje pokazalo se kao utvrda, gdje protivničke momčadi ne mogu lagano doći do bodova. Jedino uz pomoć naše publike ovakvu utakmicu možemo držati u egalu do kraja. Iznenađenja su uvijek moguća, no naš primarni cilj danas je pružiti 40 minuta vrhunske košarkaške izvedbe, kakvu zaslužuje četvrtfinalno doigravanje Premijer lige” – rekao je igrač Dubrovnika Petar Dubelj.

Ova je utakmica nagrada za sjajno odrađenu povratničku sezonu u najvećem rangu. Nakon deset godina Dubrovnik se vratio u najveći rang, gdje je u regularnom dijelu, upisano čak 15 pobjeda i 18 poraza. Već to sedmo mjesto bilo je velik uspjeh, zato svi skupa uživajmo u premijerligaškom doigravanju u Gospinom polju!

“Mnogi su bili skeptični kada smo stigli iz Prve lige. Ali 15 pobjeda je fenomenalan rezultat. Naravno da ćemo sve napraviti da pokušamo seriju vratiti u Split. Mislim da bi nam pobjeda protiv Splita bila prava kruna sezona. I navijači su nam velika pomoć, bude ih dosta, a ovim ih putem pozivam da dođu i naprave festu od košarke” – rekao je trener Ivan Perinčić.

"Vidimo se u 19 sati! Dvorana će biti otvorena već od 18 sati!"

Popularni Članci