TJEDAN U RETROVIZORU Cesta za Bosanku uređena i proširena, ljetnikovac Crijević Pucić ide u energetsku obnovu

Autor: dubrovackidnevnik.hr
I ovog petka donosimo pregled najvažnijih događanja u Gradu Dubrovniku. 

NASTAVAK ULAGANJA U PROMETNU INFRASTRUKTURU - Cesta za Bosanku uređena i proširena

Gradonačelnik Mato Franković obišao je sa suradnicima novouređenu spojnu prometnicu za Bosanku. Riječ je o dionici ceste od priključka na državnu cestu DC8 do križanja na ulazu u gradsko naselje Bosanka ukupne dužine 640 metara. Cesta je mjestimice, gdje to teren dozvoljava, i proširena kako bi se omogućilo lakše i sigurnije prometovanje.

GRAD NASTAVLJA S ENERGETSKIM OBNOVAMA Pokrenuta nabava za sanaciju ljetnikovca Crijević Pucić

Ljetnikovac Crijević Pucić, vlasnika i korisnika Dubrovačkog simfonijskog orkestra, uskoro kreće u energetsku obnovu. Pokrenut je postupak javne nabave za izvođenje radova, procijenjenih na 428.993,12 eura bez PDV-a, i bit će otvoren do 17. svibnja. Sredstva su u najvećem dijelu osigurana bespovratno kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti.

Dodijeljeno 100 tisuća eura za sportske manifestacije od važnosti za Grad Dubrovnik

Gradonačelnik Mato Franković dodijelio je ugovore dubrovačkim sportskim klubovima za organizaciju sportskih manifestacija od važnosti za Grad Dubrovnik, ukupno vrijedne 99.548 eura.

Asfaltira se Ulica Marina Kneževića

Grad Dubrovnik započeo je s radovima na uređenju dijela Ulice Marina Kneževića, dionice između kućnih brojeva 17 i 23. Riječ je o cesti ispod novoizgrađenog parkirališta u Mokošici.

Popularni Članci