KOLAKUŠIĆ ŽELI NOVE IZBORE "Priča o stabilnosti je mafijaška priča, samo mafija voli stabilnost pod svaku cijenu kako bi u tišini mogla provoditi svoje planove"

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Stanzl/PIXSELL
Zastupnik EU parlamenta Mislav Kolakušić ponovno se oglasio na Facebooku, a zaziva nove izbore. 

Prenosimo je u cijelosti: 

“Novi izbori su nekoliko puta bolja opcija nego predati vlast u ruke globalistu Plenkoviću. Bolje je ne imati nikakvu vladu i ići na nove izbore nego imati na vlasti HDZ koji je morao smijeniti 30 svojih ministara zbog korupcije i čiji su stotine članova završile iza rešetaka ili u istragama zbog pljačke javnog novca.

Italija je u 76 godina imala 68 vlada, priča o stabilnosti je mafijaška priča, samo mafija voli stabilnost pod svaku cijenu kako bi u tišini mogla provoditi svoje planove i ubijati čitavu državu. Nema veće štete od nove Plenkovićeve vlade, cijena će biti gubitak novih stotina tisuća građana u idućim godinama.

Čak i da oni koji su tvrdili da nikada neće sklapati vladu s Plenkovićem to i učine, ta vlada neće trajati dulje od šest mjeseci jer nitko sa zrnom političke osobnosti ne može glasati za izopačene politike na dulje staze”, napisao je Kolakušić.

Popularni Članci