test

OTVOREN ADVENT NA VOJNOVIĆU Sinoć su brojni sugrađani i studenti uživali u prigodnom programu ispred Studentskog doma (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: , Goran
Sinoć je u 18 sati, uz mladu dubrovačku grupu Bokal vode, otvoren Advent na Vojnoviću ispred Studentskog doma. 

Brojni sugrađani i studenti uživali su uz zvuke glazbe i prigodnoj adventskoj gastronomskoj ponudi.  Sa posjetiteljima se, posebno na radost najmlađih sugrađana, družio i adventski medo Lino.  Program se nastavlja svaki dan tijekom adventa, kućice pred Studentskim domom će raditi od 11:30 do 22 sata. 

Podsjetimo, studentski centar u Dubrovniku sudjeluje i ove godine u stvaranju prekrasnog blagdanskog ugođaja izvan zidina. Postavljene su tri kućice ispred Studentskog doma.

Glazbeni programi će započinjati u 18:00 sati, a točne datume kao i izvođače Studentski centar će najavljivati kroz trajanje Adventa.

Zanimljivo je svakako što je Studentski centar  pozvao svoje studente da se jave ukoliko, kako je rekao ravnatelj Studentskog centra Dubrovnik Marko Potrebica za Dubrovački dnevnik, 'posjeduju znanja i vještine' potrebne za izvođenje glazbe, jer su im 'blagdanske pozornice' ispred Studentskog doma otvorene za nastupe. Tako su sinoć tu pozornicu i priliku za nastup pred svojim sugrađanima i studentima iskoristili članovi mladog dubrovačkog benda Bokal vode. 

Ponuda Adventa na Vojnoviću

Goran Mratinović/DD

Goran Mratinović/DD

Popularni Članci