TO SE ČEKALO! Luka’s Taverna stiže u Taj Mahal u posebnoj večeri s okusima Kobaša
Kultna i omiljena Luka’s Taverna, koja već preko 40 godina čuva duh Kobaša i pelješku tradiciju, i ovoga puta svoju priču donosi u srce Dubrovnika, u restoran Taj Mahal u hotelu Lero. Ovoga petka, 12. prosinca, od 19:00 sati, ne propustite ovu posebnu večer u kojoj omiljeni Taj Mahal ugošćuje Luka’s Tavernu iz Kobaša. Njihove, širom svijeta već prepričane delicije, upotpunit će degustacija peljeških vina Vinarije Bura – Mrgudić.
Ovaj jedinstveni gastronomski događaj prilika je da se okusi juga i prepoznatljivi duh obiteljske taverne iz prekrasne uvale Kobaš, približe Gradu i ovoga adventa. Poznata kao nezaobilazna postaja nautičara i putnika koji istražuju Pelješac, Luka’s Taverna ostaje mjesto kojem se gosti uvijek rado vraćaju, a domaći prepuštaju uz potpuno povjerenje pa je sasvim sigurno kako će tako biti i ovoga petka.
Tijekom posebne večeri u restoranu Taj Mahal, njihov prepoznatljiv šarm, jednostavnost i ljubav prema moru prenijet će se kroz pažljivo osmišljen meni koji je zasnovan na vrhunskim, biranim namirnicama, svježoj ribi i jednostavnoj hrani. Nikša Đuraš iz Luka’s Taverne za goste će pripremiti tartar od tune, dimljenu sabljarku, salatu od hobotnice i pastu s plodovima mora.
Svaki slijed pratit će pomno odabrana vina Vinarije Bura–Mrgudić, obitelji koja već 12 generacija živi s vinogradima i pelješkom tradicijom. Njihove etikete s položaja Postup i Dingač, među kojima se ističu Bura Dingač, Mare Postup, Marica, Galerija, Plavac mali sivi, Plavac, Rukatac te tradicionalni prošeci Ruža dalmatinska i Moskar, upotpunit će ovaj gastronomski doživljaj.
Cijena menija po osobi iznosi 55 eura, a broj mjesta je ograničen, stoga požurite i rezervirajte svoje mjesto na telefon restorana Taj Mahal: 020 640 123.
Ne propustite večer koja spaja priče, okuse i nasljeđe jedne od najomiljenijih konoba juga u jednom od najsimpatičnijih lokalnih restorana u Gradu.