Jakobušić najavio promjenu sporne odluke o kartama

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivo Cagalj/PIXSELL
Šef Hajduka Lukša Jakobušić u emisiji uživo na Hajduk digitalu objavio je kako će klub olabaviti novo pravilo kupnje ulaznica, a prema kojem su na to do kraja sezone imali samo članovi kluba. 

Učlanjenjenjem u Hajduk stječe se pravo na kupnju ulaznica, klub je tako odlučio iz pragmatičnih razloga i smanjivanja pritiska zbog karata zadnje dane pred utakmicu, ali reakcije navijača, posebice Hajdukovih ne-članova dovele su i Hajduk do novog poteza - da odluku preispita.

Šef Hajduka Lukša Jakobušić u emisiji uživo na Hajduk Digitalu objavio je kako će klub olabaviti novo pravilo kupnje ulaznica, a prema kojem su na to do kraja sezone imali samo članovi kluba. Učlanjenjenjem u Hajduk stječe se pravo na kupnju ulaznica, klub je tako odlučio iz pragmatičnih razloga i smanjivanja pritiska zbog karata zadnje dane pred utakmicu, ali reakcije navijača, posebice Hajdukovih ne-članova dovele su i Hajduk do novog poteza - da odluku preispita. 

'Ovih devet kola narednih ostaje pravilo da samo članovi mogu kupovati ulaznice, s tim da ćemo za rođendan imati posebne akcije te da za derbi s Rijekom mogu kupiti i svi oni koji su bili članovi 2022. godine. Nakon toga ćemo sjesti i donijeti najbolju odluku za narodni Hajduk', kazao je Jakobušić, donosi Večernji list.

Popularni Članci