NIJE SAMO MUŠKI SPORT Ragbi klub Dubrovnik otvorio upise, pozivaju djevojčice i dječake

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ragbi Klub
Iz Ragbi kluba Dubrovnik pozvali su sve koje zanima ovaj sport i žele se okušati u njemu da im se pridruže na treninzima na igralištima u Lapadu i Gospinom polju.

Ragbi je sport s velikom tradicijom i jedan od najpopularnijih olimpijskih sportova. Prikladan je za sve uzraste od vrtićke do odrasle dobi, te ga mogu igrati djevojčice i dječaci.

Treninzi su prilagođeni uzrastima i više je različitih pozicija koje se mogu igrati tako da zaista svatko može naći svoje mjesto u ovom sportu, neovisno o predispozicijama i bilo kakvim drugim faktorima. Ljepota ragbija je i u vrijednostima koje njeguje; fair playu, timskom radu i disciplini.

"Uz dosta treninga i učenja svih očekuje dobra zabava i druženje jer Ragbi klub Dubrovnik sudjeluje na regionalnim i nacionalnim natjecanjima tako da su svima koji treniraju omogućena česta putovanja. Molimo sve zainteresirane da nas za više informacija kontaktiraju na ragbiklubdubrovnik@gmail.com ili 091 922 3643, Antonio Malekinušić, trener", poručili su iz Ragbi kluba Dubrovnik.

Popularni Članci