POBJEDA KARIJERE Maestralni Ante Delija sredio Brazilca, doma nosi pojas i milijun dolara!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: screenshot, youtube, Pfl Mma
Ante Delija noćas se borio u finalu PFL-ovog turnira protiv starog znanca Matheusa Scheffela, a ovo im je ujedno bio i drugi međusobni okršaj.

 Ante je u meč ušao kao favorit prema kladionicama, a takav status je u potpunosti opravdao jer je već u prvoj rundi nokautirao Scheffela.

Borbu je Ante otvorio s nekoliko direkata te je tjerao Scheffela na povlačenje prema žici. Scheffel je vraćao direktima i nekoliko lijevih krošea, ali Antin desni direkt je uzdrmao Brazilca. Delija je ušao u ‘‘double leg‘‘ ali Scheffel je obranio i otišao leđima na žicu, te je Ante bio u dominantnoj poziciji u klinču. Nakon što su se razdvojili Ante je pogodio lijevi kroše koji je opet uzdrmao Scheffela, a serijom udaraca uz žicu završio je Scheffela!

Brazilac jednostavno nije imao nikakve šanse nakon nekoliko jakih udaraca od Ante, a odmah nakon pobjede Delija je otišao među hrvatske navijače te se s njima i izgrlio. Bila je to odlična izvedba u režiji hrvatskog borca koji je napokon došao do onoga što je već odavno zaslužio; osvajanja PFL-ovog turnira i milijuna dolara.

Ante je istinu imao odličan nastup i učinio je da izgleda lako. Prvom ozbiljnijom serijom udaraca završio je protivnika i kući odnio pojas i veliku novčanu nagradu.

Izvor: FightSite

Popularni Članci