KAO SCENA IZ 'LUD, ZBUNJEN, NORMALAN' Autobus srpskih 'tablica' napravio pomutnju, policija izašla na teren

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Policija na Pilama, taksist koji upozorava i autobus sa srpskim 'tablicama' danas u sceni iz 'Lud, zbunjen, normalan'. 

Ova gotovo groteskna epizoda počinje danas, nešto prije 14:00 sati kad je vozač iz autobusa srpskih registarskih oznaka krenuo iskrcavati goste na Buži. U tom trenutku mu prilazi taksist i upozorava ga kako tu ne smije iskrcavati. Vozač odlazi na Pile i žali se djelatniku Sanitata jer ga je bilo strah kako će mu netko oštetiti autobus. Policija je pozvana na teren, no nije utvrđeno kako je bilo ikakvih prijetnji ili oštećenja. Nije jasno kako je došlo do poziva policije, no vjerojatno se vozač autobusa preplašio taksista koji mu ipak, kako je utvrđeno po dolasku policije, nije prijetio.

No, tu nije kraj.

Prvo, nije sasvim jasno zašto je vozač uopće iskrcavao putnike na Buži jer je za iskrcaj na Pile imao voucher. Također, nije jasno ni zašto je policiju pitao smije li ostati na Pilama. Iz policije su mu odgovorili kako to nije u njihovoj nadležnosti, nego u nadležnosti komunalnog redarstva.

Potom je vozač čak dva sata ostao s autobusom na Pilama, a kad je na teren izašlo komunalno redarstvo, kazao im je kako je dobio dopuštenje od policije, što se nije dogodilo. Vozač je, u međuvremenu, s autobusom napustio Pile. 

Ipak, ovo nije epizoda iz 'Lud, zbunjen, normalan' nego današnja stvarna scena s Pila zbog koje je redakciju Dubrovačkog dnevnika zvalo nekoliko čitatelja kako bi pitali zašto je policija izašla na Pile i što se događa. Događalo se, dakle, svašta, ali u konačnici ništa.

Popularni Članci