Pritvorena trojica pljačkaša

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca koji su opljačkali osobno vozilo i otuđili alat u vrijednosti od šest tisuća kuna.

Kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca, u dobi od 31, 29 i 28 godina, za koje je utvrđena osnovana sumnja da su u vremenu od 16. do 21. veljače podesnim predmetom slomili bravu na zadnjim vratima osobnog, teretnog vozila u vlasništvu 33-godišnjaka s otoka Mljeta, koje je bilo parkirano u Ulici bana Josipa Jelačića u Dubrovniku, i iz unutrašnjosti otuđili alat u vrijednosti od 6000 kuna čime su počinili tešku krađu provaljivanjem.

Pored navedenog, utvrđena je osnovana sumnja da je 28-godišnjak počinio još jednu tešku krađu u pokušaju kada je u noći 7. na 8. veljače uporabom tjelesne snage nasilno pokušao otvoriti vrata kapelice na poluotoku Pelješcu, a u kojem naumu nije uspio.

Oni će danas uz kaznenu prijavu biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

Policijski službenici izvjestili su i da je u četvrtak, 21. veljače, prijavljena provala u trafostanicu dubrovačkog hotela u Ulici Frana Supila bb u Dubrovniku, a iz koje su otuđene bakrene poluge. Materijalna šteta će se naknadno utvrditi, a policija radi na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Popularni Članci