UHVAĆEN NA DJELU Muškarca u Metkoviću uhitili dok je prodavao marihuanu (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U večernjim satima u petak, 27. siječnja, policijski službenici Policijske postaje Metković uočili su 53-godišnjaka u Sportskoj ulici u Metkoviću prilikom prodaje marihuane 47-godišnjaku za iznos do 70 eura.

Vidjevši policijske službenike, 47-godišnjak je kupljenu drogu odbacio na tlo pored sebe, a kada su im policijski službenici priopćili da su uhićeni, obojica muškaraca su se počeli udaljaviti s mjesta zaticanja oglušivši se na naredbe policijskih službenika.

Ubrzo su uhićeni i dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Temeljem naloga Županijskog suda u Metkoviću pretražena je obiteljska kuća i pomoćni objekti koje koristi 53-godišnjak kada je pronađena kuhinjska vaga s tragovima marihuane i ukupno 1,17 kg marihuane koja je bila pakirana u veći broj manjih pvc vrećica, spremnih za preprodaju konzumentima s područja Metkovića.

Osim toga, policijski službenici PP Metković su u toaletu caffe bara, u blizini kojeg se prodaja marihuane odvijala, pronašli skriveno još 14 g marihuane, koju je tu sakrio spomenuti 47-godišnjak, inače gost navedenog caffe bara.

Sva pronađena droga je uz potvrdu oduzeta, a 47-godišnjak je prekršajno prijavljen sukladno Zakonu o suzbijanju droga, dok je 53-godišnjak kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Popularni Članci