'ZAŠTO NEKOME TREBA OVAJ ŠTOS?!' Policija na poluvremenu odvela najboljeg igrača RKHM-a Dubrovnik

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Na rukometnoj utakmici 2.pretkola Hrvatskog kupa između RK Ardiaei Župa dubrovačka i RKHM Dubrovnik intervenirala je policija. 

U poluvremenu utakmice, policija je odvela crnogorskog igrača kojem je istekla radna dozvola. Predsjednik RKHM Dubrovnik Ivica Granić prokomentirao je kako je zaista čudno što je njihov najbolji igrač odveden na samom poluvremenu utakmice zbog, tvrdi, jedne proceduralne pogreške. 

"Radi se o igraču koji je igrao u našem klubu i koji je imao ishođenu radnu dozvolu. Moguće je da je ona istekla, a ako jest, onda je to jedna tehnička omaška," prokomentirao je Granić kojemu je ipak čudno što je za tajming prijave oko isteka radne dozvole izabrano baš poluvrijeme utakmice. 

"Ne znam zašto nekome treba takav štos, ali jasno je otkud puše taj vjetar. Očito je to bio netko tko bolje i od nas u klubu zna je li ta dozvola istekla ili ne. Ponavljam, moguće da je došlo do tehničke pogreške i da je istekla dozvola. Ona je bila ishođena, ali ne mogu sa sigurnošću tvrditi dokad je ona trajala. Ako je točno da je istekla, mi ćemo kao klub platiti kaznu. Tu nema neke velike filozofije, samo se pitam zašto je sve to izvedeno na ovakav način... Šteta, pobjeda bi bez toga bila puno čistija," izjavio je Granić. 

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske za Dubrovački dnevnik su potvrdili kao je uhićen 22-godišnji državljanin Crne Gore. 

"Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o strancima, osoba će biti dovedena pred Prekršajni sud u Dubrovniku, a prekršajno će biti sankcioniran  i rukometni klub koji ga je angažirao," kazali su iz policije. 

Popularni Članci