NOVI DD VAS ČEKA U BUTIGAMA! Bavarski kralj narodnjaka želi graditi u Lapadu, vila Salvator postaje stambeno-poslovna zgrada

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Besplatni primjerak tiskanog izdanja 'Dubrovački dnevnik' danas možete besplatno preuzeti u butigama i na kioscima.

U novom broju tiskanog izdanja Dubrovačkog dnevnika pročitajte:

- RUŠI SE VILA SALVATOR Bavarski kralj narodnjaka želi graditi u Lapadu, donosimo sve detalje!

- HVATA SE 2019., ALI IMA PROBLEMA Nautički turizam u Hrvatskoj ruši rekorde, raspitali smo se kakvo je stanje u Dubrovniku! 

- ZBOGOM DUBROVAČKOM BRENDU Pemove butige odlaze u prošlost, ali se Pemo ne gasi, provjerili smo što to znači za kupce

- INTERVJU S PETROM IPŠIĆEM Dubrovački DJ i zaljubljenik u glazbu vas vraća u doba izlazaka i 'Zelene naranče' 

- GDJE JE NESTALA KORONA? Kreće sezona virusa, provjerili smo kakvo je stanje s Covidom, ali i gripom 

- OCJENJUJEMO DUBROVAČKE MUZEJE! Naš Maro Marušić posjetio je Pomorski muzej i savjetuje vrijedi li ga posjetiti 

- PRIČE O MORU I BRODOVIMA Naš sugrađanin Ivo Batričević donosi zanimljivu priču o 'Irpiniji' koja nas je posjetila nekoliko puta 

Sve to i još puno više pronađite u novom tiskanom izdanju Dubrovačkog dnevnika!

U sklopu novog broja Dubrovačkog dnevnika dobivate i posebno izdanje posvećeno Vojno-redarstvenoj operaciji oslobađanja juga Hrvatske. 

U prilogu su izneseni svi detalji i tijek same Operacije. Donosimo intervju sa zapovjednikom obrane Veselkom Gabričevićem. Prisjetili smo se Velike feste Slobode, svečanog postrojavanja u Gružu iz 1992. godine, kao i stradanja spomeničke baštine i agresorskih djelovanja neprijatelja tijekom trajanja Operacije. Naravno, prisjetili smo se i žrtava, vojnih i civilnih tijekom osloboditeljske operacije, ali i svih postrojbi koje su sudjelovale u operaciji i koje su donijele dugo željeni mir.

Uz navedene teme, donosimo i još puno toga, a sve je popraćeno bogatim fotografijama, zemljovidima i zanimljivim podacima.

Svoje besplatne primjerke uzmite u butigama DB KANTUN (Brbora), Studenac, Konzum, Tommy i Tisak trafikama.

Tisak je i dalje dobra platforma, uz portal, da i oglasi dođu do različitih generacija i ljudi, zato vaše male oglase slobodno šaljite na adresu oglasi@dubrovackidnevnik.hr.

Za sve informacije o oglašavanju budite slobodni obratiti se na adresu marketing@dubrovackidnevnik.hr, a za teme i sadržaj na redakcija@dubrovackidnevnik.hr ili urednica@dubrovackidnevnik.hr.

Popularni Članci