Osnovana inicijativa poduzetnika i udruga "TUP - urbana četvrt"

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: URBANA ČETVRT TUP
Osnovana je inicijativa poduzetnika i udruga ''TUP - urbana četvrt'' koja okuplja predstavnike kulturnih, kreativnih, sportskih i proizvođačkih djelatnosti, a koji su najmoprimci u prostorima Tvornice ugljenografitnih proizvoda TUP

Inicijativa je danas uputila molbu za sastanak s gradonačelnikom Frankovićem i istaknuli su kako ih je gradonačelnik prepoznao, uz njihovo dosadašnje djelovanje te im zakazao sastanak već za sljedeću srijedu 22. rujna.

"Ova inicijativa se pokrenula jer vjerujemo da kroz dijalog s Gradom možemo doći do zajedničkog rješenja na obostrano zadovoljstvo svih zainteresiranih stranaka - od dioničara i vlasnika TUPa, preko Grada i nas najmoprimaca do građana koji su u proteklih nekoliko godina u sve većem broju nazočili događanjima u TUPu", poručili su.

"Kako vjerujemo da je TUP, njegova prodaja i sadržaji koji se trenutno razvijaju u njegovim prostorima od iznimnog javnog interesa, a u duhu transparentnog i participativnog procesa pravovremeno ćemo izvještavati javnost o svim daljnjim planovima, prijedlozima i odlukama" istaknuli su iz Inicijative.

Inicijativu čine sljedeći poduzetnici i udruge:

Majeutika d.o.o., udruga Tvornica umjetnosti Podroom, Ritam jedan dva d.o.o., Ljubav j.d.o.o., Studio Bonsenjo, Aerobik klub KL, obrt Anamarija Bezek Ceramics, zajednički obrt Digital Print Pogon, udruga Tango Dubrovnik, Dvorište TUP, Studio &P, udruga Muzej crvene povijesti, Yoga i Pilates Studio Dubijoga, Kulturni centar Jadran

Popularni Članci