KREĆE OTVORENO PRVENSTVO AK DUBROVNIK Moći će trčati djeca, roditelji, građani, medijski djelatnici...

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Atletski klub Dubrovnik
Atletski klub Dubrovnik 8. listopada na stadionu Lapad organizira Otvoreno prvenstvo Dubrovnika u atletici na kojem će nastupiti oko 600 atletičara iz nekoliko zemalja i preko 15 klubova. Atletičari svih starosnih kategorija će nastupiti u 66 disciplina, od kojih je jedna i atraktivni skok u vis!

U okviru ovog natjecanja organiziramo i utrke na 60 m i 1000 m za sve građane, trenere i roditelje te sve zaljubljenike u atletiku i trčanje.

 

Nova revijalna utrka ove godine bit će ona na 60 m za sve medijske djelatnike grada Dubrovnika. Prvenstvo započinje u 13 sati, a spomenute utrke održat će se po završetku službenog dijela natjecanja, oko 18 sati.

 

Prijaviti se za utrke možete na e-mail adresu kluba akdubrovnik@hotmail.com s imenom i prezimenom, godinom rođenja i utrkom za koju se prijavljujete. Startnina za navedene utrke iznose 35 kn. Svi sudionici utrka dobit će besplatne bonove za hranu u okviru druženja nakon samog natjecanja.

 

Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju i time pružiti podršku klubu koji postiže iznimne rezultate i bez tartan staze.

 

Također pozivamo sve građane i ljubitelje sporta da dođu navijati i podržati atletičare na ovom natjecanju!

 

Popularni Članci