U Orebiću radionica „Pokreni svoj posao“

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s Razvojnom agencijom Općine Orebić – ORA i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu “Pokreni svoj posao” koja će se održati u petak, 27. svibnja 2022., u 10 sati (prostorije Općine Orebić, Obala pomoraca 24, Orebić).

Radionica se organizira za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Budući da većina početnika ne raspolaže osnovnim informacijama o poduzetništvu, cilj radionice je omogućiti zainteresiranima besplatne informacije i savjete iz sfere poduzetništva.

Polaznici će na radionici imati priliku dobiti informacije vezane za osnivanje pravnog subjekta, informacije o poreznim i računovodstvenim obvezama poduzetnika, dostupnim edukacijama, aktualnim natječajima za bespovratna sredstva i poduzetničkim kreditima s povoljnim i subvencioniranim kamatnim stopama.

Hrvatski zavod za zapošljavanje će prezentirati mjere HZZ-a, a poseban naglasak će se staviti na Potporu za samozapošljavanje i proširenje poslovanja.

 

Budući da je broj polaznika ograničen, mole se svi zainteresirani poduzetnici da se prijave putem:

– e-maila: razvojna.ora@gmail.com ili czp@czp.hr

– telefona: 020/412-071 ili 020/418-401.

Popularni Članci