VRUĆE LJETO U REVELINU Objavljeno tko će sve nastupati ove sezone

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Nakon dvije godine, Dubrovnik se ponovno vraća na tron po pitanju najjačeg  noćno - zabavnog programa u organizaciji jednog od najekskluzivnijih klubova na svijetu – Culture Club Revelin. Klub koji je apsolutna atrakcija i neizostavno mjesto svakoga tko dođe ili prođe kroz Dubrovnik. Mjesto gdje se susreću prošlost, sadašnjost i budućnost, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Program koji se dugo iščekivao, nosi listu izvođača najvećih i najpoznatijih diskografskih kuća na svijetu.

Energija koja zavlada u ovom klubu, definitivno vraća posjetitelje još mnogo puta, pa tako i sve zvijezde koje zakorače na binu Culture Cluba Revelin.

Culture Club Revelin - brend koji nemilosrdno samo raste, otvorio je svoja vrata.  

Svaka večer, uz one kad nastupaju mega zvijezde, kreirana je impozantnim  i izazovnim programima noseći svoju tematiku i priču, spajajući note nadrealizma, koji i prema povijesti podupire futurizam, a unosi određenu dozu fantazije.

Tako će maraton elektronskih zvukova obilježiti David Penn,Eelke KleijnMK,Gorgon City, Phil & Derek (Cercle), Shaq aka DJ.Diesel i mnoga druga imena koja se s nestrpljenjem očekuju.

DAVID PENN 10.06.2022

Španjolac koji pali i žari plesne podije gdje god da se pojavi, što su pokazatelji nagrade i priznanja ulaskom u  top 10 "Top Artists Of 2020" by Traxsource.

Najpoznatija diskografska kuća na svijetu Defected records definitivno je i ovaj put opravdala svoju profesionalnost, sastavom talenata koji haraju elektronskom scenom diljem svijeta.

EELKE KLEIJN  24.06.2022

Nakon nastupa na Cercleu Kleijnova izvrsna karijera je dobila pažnju svih svjetskih klubova, pa tako i Culture Club-a Revelin. Uz vrhunsku produkciju i specifičan deep zvuk ovog virtua nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

MK  05.07.2022 

Britanac sa adresom u LA-u koji ovog ljeta ima jednu od skupljih rezidencija na

Ibizi, udružio je snage sa Calvin Harrisom, s kojim će obilježiti većinu svojih nastupa ovu sezonu. jenjava Popularnost ovog velikana ne jenja, već konstatno obara top ljestvice svojim setovima. Milijunski pregledi na glazbenim platformama, samo su mali pokazatelji koliko je omiljen među ljubiteljima elektronske glazbe. 

SHAQ aka DJ DISEL 15.07.2022 

 

Osebujni  “velikan”,nalazi se na listi najveći svjetskih dj imena. Ovaj legendarni NBA košarkaš, visok 216 centimetara i težak 147 kilograma, ljubitelj glazbe, zagarantirano će užariti atmosferu setom trapa, hip-hopa i dubstepa. Vjerujemo da će se tražiti karta više.

 

GORGON CITY  05.08.2022

Malo toga se može reći o ovom dvojcu, a da već nije poznato.

Na svjetskoj sceni uvršteni su u top 10 dvojaca na svijetu i upravo oni stižu u Dubrovnik – Culture Club Revelin, gdje će se pridružiti mega popularnim imenima koja će užariti plesni podij ovog jedinstvenog kluba.

PHIL & DEREK (Cercle)

Vlasnik i suvlasnik jednog od vodećih brendova Cercle festivala, iz Francuske, stižu ponovno u Dubrovnik. Ovaj put umjesto producenata preuzimaju ulogu "dirigenta". Datum će uskoro biti objavljen, a do tada na njihovom You Tube kanalu - Cercle može se uživati u autentičnim izvedbama, setovima i projektima koje realiziraju diljem svijeta.

Ulaznice se mogu kupiti online na stranici kluba www.clubrevelin.comi u uredu Culture Cluba Revelin (Vukovarska 30).

Sudeći po najavi, Dubrovnik će se zasigurno naći na meti mladih ljudi iz cijelog svijeta,  jer organizatori obećavaju niz velikih gostovanja i iznenađenja tijekom ljeta. 

Popularni Članci