Učitaje prijašnje vijesti
FOTOGALERIJA

VESELO I ŠARENO Ljetni karneval u Cavtatu apsolutni je hit (FOTO)

Ljetni karneval u Cavtatu započeo je sinoć. Šarena povorka krenula je ispred Doma kulture, nakon šetnje Cavtatom ukrcala se u brodove te uplovila u staru gradsku luku gdje je program počeo predstavljanjem maškaranih grupa. Zabava se nastavila ispred crkve Sv.Nikole i na rivi. 
FOtogalerija

KONAČNO! Nakon previše dana južine vratilo nam se proljeće (FOTO)

Jutros je Dubrovnik obasjalo sunce i zadržalo se kroz cijeli dan. Nakon južine i kišnih dana u nizu lijepo je to osvježenje za razbistriti um nakon tmurnog vremena. Sunčane fotogalerije najljepše su ipak iz Grada.
fotogalerija

U OBJEKTIVU ŽELJKA TUTNJEVIĆA Ma ne zna se čiji je osmijeh ljepši! (FOTO)

Legendarni fotoreporter Željko Tutnjević za Dubrovački dnevnik prođirao je gradom i zabilježio nasmijana lica naših sugrađana.
u objektivu legendarnog fotoreportera

TUTNJEVIĆ U ĐIRU Pogledajte još jednu fotogaleriju prepunu naših veselih sugrađana

Legendarni fotoreporter Željko Tutnjević za Dubrovački dnevnik prođirao je gradom i zabilježio nasmijana lica naših sugrađana.
opuštajući prizori

Osvanuo je predivan dan za jedrenje, pogled na Gruž jutros je bio čaroban (FOTO)

Lagani povjetarac i sunčani dan, savršen su spoj za jedrenje, pa je jutros u gruškom akvatoriju bilo prekrasnih prizora za uživanje. Opuštajući vikend, proljetna prognoza i vrijeme za bavljenje sportom, idealna je to nedjelja za punjenje baterija za novi radni tjedan. 
fotogalerija

DAN KAO IZMIŠLJEN Polako, ali sigurno - otvara se sezona kupanja, i more je ugrijalo (FOTO)

Teško je i zamisliti ljepšu subotu od današnje, sunce je okupalo grad, a temperature zraka su se popele i preko 20 stupnjeva. Proljeće na ulice izvlači domaće i turiste, a neki su se već odvažili na prve banje. I more se počelo dobro grijati, pa je danas popodne izmjereno 18 stupnjeva!
FOTOGALERIJA

GRADSKI KADROVI U điru se već osjeti vonj krema za sunčanje, sezona je tu (FOTO)

Na najljepšoj ulici svijeta i danas je živo, turista ne nedostaje, a gradski kadrovi iz dana u dan sve su šareniji. Na dubrovačkim ulicama već mirišu kreme za sunčanje i pravi je to znak kako nas je vrijeme 'pomazilo', sunce okupalo i predsezona ispunila očekivanja. U galeriji pogledajte đir gradom.  
REVELIN

Dubrovačka publika uz Prljavce na sav glas pjevala gotovo svaku pjesmu (FOTO)

Poznati zagrebački bend Prljavo kazalište ove je subote, 14. travnja, nastupio u  dubrovačkom klubu Revelin.
FOTOGALERIJA

TUTNJEVIĆ U ĐIRU Pogledajte tko se nasmijao i pozirao omiljenom fotoreporteru (FOTO)

Svakog tjedna legendarni fotoreporter Željko Tutnjević prođira za Dubrovački dnevnik i zabilježi nasmijane sugrađane, a uz to napiše i koju veselu rimu. 
fotogalerija

U ĐIRU GRADOM Malo oblaka, malo sunca, a puno dobrog raspoloženja (FOTO)

Danas se slavila Cvjetnica, brojni su se Dubrovčani spustili u Grad na blagoslov poma i maslinovih grančica. Nije nedostajalo i turista, pa je na najljepšoj ulici svijeta, ali i svim okolnima bilo živo. 
fotogalerija

Prvi ovogodišnji posjetitelji su isplovili za Lokrum, sezona uživanja u prirodi je otvorena (FOTO)

Skala je isplovila iz gradskog porta prema Lokrumu, a prvi ovogodišnji posjetitelji uživat će u svim čarima prekrasne zelene oaze nadomak Grada. 
zabava za vikend

O Joletovom koncertu u Revelinu dugo će se pričati (FOTO)

Jole je za vikend priredio nezaboravan koncert u Dubrovniku.
U ZRAKU MIRIS PROLJEĆA

SUBOTA U GRADU Jedni balaju, a drugi guštaju uz kafu i ćakulu, sunce je okupalo Stradun (FOTO)

U zraku je miris proljeća, a sunce je i danas okupalo Zidine, Stradun i sve šesne dubrovačke ulice. Brojni su domaći i turisti požurili bacit đir Gradom i pogledat Linđov nastup pred crkvom sv. Vlaha. Djelić subotnjeg jutra pogledajte u fotogaleriji. 
Učitaj još vijesti