test

komunalni redari obavili nazdor

GRAD KONTROLIRA BUKU UNUTAR ZIDINA Pet objekata puštalo preglasnu muziku, čeka ih kazna i oduzimanje javne površine

Nakon što je Grad Dubrovnik usvojio Plan upravljanja koji kao jedan od bitnih ciljeva ističe smanjenje emitiranja buke u povijesnoj jezgri te je donesena Odluka o ugostiteljskoj djelatnosti, kojom je Komunalnom redarstvu Grada Dubrovnika dodijeljen nadzor nad provedbom odluke po pitanju zaštite od buke na otvorenom prostoru u ugostiteljskim objektima, zabilježeni su i prvi rezultati. 
poboljšanje za dubrovački sport

JOŠ JEDAN VELIKI PROJEKT "Ugradnjom dizalice topline s morskom vodom uštedjet ćemo i ta sredstva uložiti dalje u sport"

Danas je u Lazaretima održana početna konferencija projekta 'Ugradnja sustava dizalica topline s morskom vodom za potrebe Gradskog bazena u Dubrovniku'. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.457.557,37 eura, od čega bespovratna sredstva iznose 1.238.923,76 eura.
izazovno vrijeme

Objavljeno koliko je radnika ove godine nedostajalo u hotelima, neki su morali smanjiti opseg poslovanja

Anketa u kojoj je sudjelovalo 39 kompanija koje zapošljavaju 45 posto svih radnika u sektoru smještaja, otkrila da je zbog nedostatka radnika čak 42 posto kompanija smanjilo opseg poslovanja odnosno usluga.
gradonačelnik najavio

Franković o optužbama za pogodovanje investitorima: Organiziramo okrugli stol o gradnji, obvezama i postupcima Grada

Nakon nekoliko optužbi u posljednje vrijeme kako gradska uprava pogoduje investitorima, Franković je najavio okrugli stol upravo na temu gradnje u Dubrovniku. 
Učitaj još vijesti