test

u galeriji mladih

Maturanti Slikarskog odjela Umjetničke škole sutra predstavljaju svoje završne radove

Završna izložba maturanata Slikarskog odjela Umjetničke škole Luke Sorkočevića bit će otvorena u petak, 2. lipnja 2023. u 18 sati, u "Galeriji mladih (na Slikarskom odjelu) , Ul. branitelja Dubrovnika 45 (ex Zarazni odjel).
u dubrovniku i blatu

Dubrovačka biskupija organizira niz događanja povodom 20. obljetnice pohoda pape Ivana Pavla II. u Dubrovnik

Povodom 20. obljetnice pastirskog pohoda pape Ivana Pavla II. Dubrovniku koji se dogodio 6. lipnja 2003. godine u sklopu Papinog pohoda Hrvatskoj, u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku u ponedjeljak 5. lipnja s početkom u 18 sati slavit će se euharistija koju će predvoditi dubrovački biskup mons. Roko Glasnović.
u četvrtak

SAŠA CECI PREDSTAVLJA KNJIGU U LAZARETIMA Navodi kako je riječ o 'razotrkivanju dezinformacija o pandemiji bolesti COVID'

U četvrtak, 1. lipnja u 19:00 sati u organizaciji Udruge za promicanje prirodnih znanosti i Dubrovačke baštine d.o.o. u 3. lađi Lazareta održat će se prezentacija knjige „ Blesimetar četvrti - Kronika beznađa“ dr. sc. Saše Cecija, najpoznatijeg hrvatskog promotora znanosti.
DUBROVAČKO GLAZBENO PROLJEĆE

U ČAST HRVATSKOM SKLADATELJU Na Večeri glazbe Dubravka Detonija pridružit će se i njegov sin, pijanist Danijel Detoni

Sljedeći koncert u programu Dubrovačkog glazbenog proljeća održati će se u četvrtak, 1. lipnja kada Dubrovački simfonijski orkestar priređuje glazbenu večer u čast hrvatskom skladatelju Dubravku Detoniju. Orkestrom će ravnati maestro Ivan Hut, a orkestru će se pridružiti skladateljev sin, pijanist Danijel Detoni. Početak koncerta je u 21 sat, a održati će se u Kneževom dvoru.
Učitaj još vijesti