test

Cjeloživotno učenje

Centar za jezike Sveučilišta u Dubrovniku organizira novi ciklus učenja stranih jezika

Centar za jezike Sveučilišta u Dubrovniku pokreće program cjeloživotnog učenja ruskog jezika te organizira drugi modul programa početne razine španjolskog i talijanskog jezika. Nastavak je to aktivnosti pokrenutih u jesen prošle godine s ciljem stvaranja ponude programa razvijanja jezičnih i interkulturalnih vještina za građanstvo Dubrovnika i okolice. Prijave za sve navedene programe traju do 31. siječnja. 
katedrala

Večeras je Euharistijsko klanjanje u katedrali ususret ređenju novog biskupa

Euharistijska klanjanja na kojim se moliti za imenovanog dubrovačkog biskupa mons. Roka Glasnovića ususret njegovom biskupskom ređenju u subotu, 22. siječnja organiziraju se u tjednu od 16. siječnja u župama i crkvama na području cijele biskupije, kad i kako pojedinoj zajednici najviše odgovara.
centar za poduzetništvo DNŽ

Poziv na online radionicu “Kako samostalno voditi paušalni obrt”

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na besplatnu online radionicu “Kako samostalno voditi paušalni obrt” koja će se održati u petak 21. siječnja 2022. u 10 sati. Radionica je namijenjena osobama koje planiraju pokrenuti ili su u počecima pokretanja vlastitog paušalnog obrta.
TuttoBene

SRETAN 4. ROĐENDAN! Požurite jer ekipa TuttoBene u Srebrenom za vas je pripremila slavljeničke poklone

Ekipa u Srebrenom pripremila poklone za sve goste!
Učitaj još vijesti