test

KONAVLE

SJEDNICA VIJEĆA Penetra umjesto Radonića, prihvaćeno izvješće o radu Boža Lasića

U Cavtatu je u četvrtak održana 8. sjednica Općinskog vijeća Općine Kovle na kojoj je među ostalim usvojeno izvješće načelnika o radu za razdoblje siječanj – lipanj 2022.g., sklopljeno je prijateljstvo između Općine Konavle i Općine Vinica, vijećnici su prihvatili i ugovor o financiranju i gradnji objekata i uređaja komunalne infrastrukture između Općine Konavle i MARINA CAVTAT&RESORT D.O.O.,kao i Izvješće o provedbi plana upravljanja imovinom u vlasništvu Općine Konavle za 2021.g. te Prijedlog Strategije upravljanja imovinom u vlasništvu Općine Konavle za razdoblje od 2022. do 2028. godine.
IZBORI

OBJAVLJENE KANDIDACIJSKE LISTE Oni su kandidati za predsjednike i članove gradskih kotara i mjesnih odbora

Izborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća jedinica mjesne samouprave Grada Dubrovnika objavilo je valjane kandidacijske liste u kojima su navedeni kandidati za predsjednike i članove gradskih kotara i mjesnih odbora. 
OPĆINSKO VIJEĆE

Izabrani su laureati Općine Konavle, evo tko će dobiti nagrade

Na sjednici Općinskog vijeća Općine Konavle donesena je Odluka o dodjeli javnih priznanja na svečanoj sjednici povodom Dana Općine Konavle 21. listopada 2022. godine.
DD I POSAO.HR

POVIRITE AKO TRAŽITE POSAO Ovo su aktualni oglasi u našoj županiji

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!
Učitaj još vijesti