test

DOK PREPIRKE TRAJU, STRANKA ŠUTI

SUKOB U MOSTU Mujan i Ban izvadili tešku artiljeriju zbog trase brze ceste

Član koordinacijskog tima dubrovačkog Mosta Ivica Ban i nestranački vijećnik na listi Mosta u Županijskoj skupštini Marko Mišo Mujan već se tjednima javno prepucavaju putem društvenih mreža. Mujan je prema medijima uputio i otvoreno pismo, a uzrok neslaganja je sporni dio trase brze ceste koja bi trebala prolaziti nedaleko od izvorišta Omble.
NE(MILOST)

STRANKA ŽUPKA Gosparu Kleškoviću želimo brz oporavak od prometne nezgode te očekujemo njegovu ostavku

Iz župske stranke 'Župka' uputili su priopćenje za medije kojega prenosimo u cijelosti.  Stručnjaci kažu da alkohol kod vozača dovodi do suženja vidnoga polja, sporije reakcije, odnosno smanjenja motoričkih sposobnosti. Većina takvih vozača tada precjenjuju svoje sposobnosti, odnosno zanemaruju da alkohol prividno djeluje stimulativno.
REAKCIJE

Dobroslavić o Milanoviću: 'Odlučili smo ga ne pozvati na obilježavanje jer sije mržnju i razdor. Nismo pogriješili'

Ministar branitelja Tomo Medved i župan Nikola Dobroslavić dali su izjave za medije u Gružu. 
JESU LI NEZAVISNI ZAISTA NEZAVISNI?

TKO FINANCIRA KAMPANJU NA KOTARSKIM IZBORIMA Stranačke liste plaća stranka, većinu nezavisnih lista građana - također stranka

Ostalo je tek nešto više od tjedan dana do kotarskih izbora. Kandidati na listama su poznati, nositelji tih lista također, a kao i kod svakih izbora, upitnik se stavlja i na samo financiranje promotivnih aktivnosti. Ekipa Dubrovačkog dnevnika raspitala se koji su troškovi kampanja i tko ih financira.
Učitaj još vijesti