test

GRADSKO VIJEĆE

IDE SE U REORGANIZACIJU Usvojena nova odluka o ustrojstvu gradske uprave, vraća se stari odjel, dva se spajaju

Nova odluka o ustrojstvu gradske uprave usvojena je većinom glasova na sjednici Gradskog vijeća. Najveća novina je to što će se ukinuti dosadašnji Upravni odjel za promet, a ovlasti dosadašnjeg odjela će preuzeti Upravni odjel za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu. Drugim riječima, dosadašnja dva odvojena odjela se spajaju u jedan jedinstveni. 
GRADSKO VIJEĆE

Franković o financijama Grada: "Situacija nije sjajna, ali nije ni dramatična, ne zvoni alarm!"

Prijedlog polugodišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Dubrovnika za prvo polugodište 2021. godine usvojen je većinom glasova vijećnika na sjednici Gradskog vijeća. Gradonačelnik Mato Franković uvodno je kazao kako je točka važna jer će se na nju nasloniti Rebalans koji bi se trebao naći na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća, nakon reorganizacije gradske uprave koja je u planu.
IZBORNA SKUPŠTINA

Muratti ponovno izabrana za predsjednicu dubrovačkog HSU-a, ovo su potpredsjednici i članovi odbora

Olga Muratti danas je ponovno izabrana za predsjednicu dubrovačkog HSU-a, na Izbornoj skupštini Gradske organizacije. Muratti je tom prilikom zahvalila svima koji su kroz četverogodišnje razdoblje pomagali umirovljenicima kao najugroženijoj kategoriji društva, naglasivši da je briga za starije obveza svakog pojedinca, ali i društva općenito.
pavo kostopeč

'TREBAJU NAM NOVE IDEJE' Konavljanin najavio utrku za šefa zagrebačkog HDZ-a

Poznati hrvatski liječnik, Konavljanin Pavo Kostopeč, najavio je svoju kandidaturu za predsjednika HDZ-a.
Učitaj još vijesti