'
"getaldići"

ZNANJE IH ODVELO U KRAKOV Najbolji, a možda i najmlađi poznavatelji UNESCO-ove baštine na prijemu u Gradu

Zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić, pročelnica za kulturu i baštinu Julijana Antić Brautović i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić primili su danas učenike Osnovne škole Marina Getaldića Evu Katušić, Niku Begić, Vlaha Vrdoljaka i Bona Lalu.
prošlo je sedam godina

NAKON ZATVORSKE KAZNE Dvojac optužen za podmetanje požara u Vili Sunčanica sada mora platiti odštetu

Požar u Vili Sunčanica dogodio se 22. veljače 2017., a za njegovo podmetanje na šest godina zatvora osuđena su dva muškarca. Međutim, sada će morati platiti i odštetu
ZAHVALA POLICIJE

Pronađen muškarac koji se sumnjiči da je masturbirao na Babinom kuku zahvaljujući kvalitetnoj dojavi građanina

Nakon što je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska jučer, 22. srpnja, tijekom poslijepodnevnih sati, zaprimila dojavu građanina kako muška osoba poviše jedne od plaža na Babinom kuku u Dubrovniku masturbira, i takvim ponašanjem vrijeđa moralne osjećaje građana, policija je odmah intervenirala, ali spomenuti muškarac na mjestu događaja nije zatečen.
vraćeni su vlasnicima

U SAMO JEDNOM DANU! Policijski službenici PP Ston razriješili krađu skupocjenih bicikli

Nakon što je Policijskoj postaji Ston 48-godišnjak u nedjelju, 21. srpnja prijavio krađu skupocjenog bicikla, policijski su službenici operativnim radom na terenu već istog dana pronašli otuđeni bicikl i počinitelja krađe.
Učitaj još vijesti