U susret proljeću Taj Mahal restorani uz svoj tradicionalni meni od 6. do 12. travnja i ovaj put su odlučili iznenaditi sa malo zelenijom ponudom. Tradicionalna jela uz proljetni twist na način kako Taj Mahal spaja svježe, zdravo, ukusno i zabavno.
Ovog Uskrsa u ponudi su slijedeći meniji:
TAJ MAHAL- povijesna jezgra
-krem juha od mladog graška i poriluka sa vrhnjem i tostiranim bademima
-janjeći ražnjć na kremastoj salati od mladog luka i matovilca
-pečena slatka jabuka punjena orasima i bademima sa umakom od kisele naranče
- Cijena: 190,00 kn
TAJ MAHAL-hotel Lero
-topla salata od mahuna sa crvenom lećom i chillyjem
-pilav od janjetine s radićem i mladim lukom
-suhe smokve u sirupu od limuna i mente s mladim sirom
- Cijena 200,00 kn
Posjetite Taj Mahal u hotelu Lero i ostvarite popust od 25 posto, a u povijesnoj jezgri popust do 20 posto. Popusti vrijede za sve građane republike Hrvatske.
Iznenadite svoje bližnje i poslovne partnere bogatim izborom delicija te uživajte u ugdonoj atmosferi restorana Taj Mahal
Restoran Taj Mahal (hotel Lero): 09 – 01, Iva Vojnovića 14, tel. 020 640 123
Restoran Taj Mahal (Stari Grad): 10 – 02, Nikole Gučetića 2, tel. 020 323 221
Za sve ostale upite kontaktirajte na telefon 020 640 123 ili 098 983 26 20
(promo)