test

Dubrovčanin Marko Vukić u The Voiceu, odmah je 'pala' izvedba s mentorom Dinom (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: HRT
Sinoć se u The Voiceu predstavio Dubrovčanin Marko Vukić s pjesmom Atomskog skloništa 'Majko zemljo'.

Davor Gobac i Dino Jelusić su se okrenuli želeći vidjeti Marka u njihovom timu. Marko je u konačnici izabrao Dina, a onda su zajedno i zapjevali.

Marko ima i podršku svojih klapskih kolega, svestran je u istraživanju glazbe koja mu uza sve donosi mir i način da istražuje svijet i sebe. 

Marko Vukić ima 28 godina i živi u Dubrovniku. Pjevati je počeo tek nedavno, sa svojih 26 godina i kada je pustio prvi ton, nitko nije mogao vjerovati da se prije nije aktivno bavio pjevanjem. 

Marko je cijeli život okružen glazbom iako je po struci nezaposleni inženjer geodezije. Naime, vodi žensku klapu Oželanda, član je klape Kaše, piše pjesme, svira s brojnim bendovima, a odličan je u funky i rock-žanrovima, premda se ne voli žanrovski svrstavati ni u jedan izričaj. Osim glazbe, Marko se bavi i montiranjem videa i zvuka, voli čitati knjige, stjecati nova znanja te pomagati u obiteljskoj vinariji. 

Na The Voice se prijavio jer su ga na to nagovorili njegovi bližnji, on je netko tko natjecanja ne voli, no sada je spreman pokazati svoju glazbenu svestranost. 

Popularni Članci