test

Dubrovkinja Mihaela zbog ozljede napustila Survivor: Previše je riskantno da bih ugrozila zdravlje

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: NOVA TV
Zbog ozljede je morala napustiti show, pa je plavi tim dobio novu kandidatkinju

Rana na Mihaelinom koljenu bila je preveliko opterećenje za njezin ostanak u Survivoru. Da se greške u surovoj divljini skupo plaćaju, doznala su oba plemena na izvanrednom plemenskom vijeću na kojem im je Mario priopćio kako je Mihaelinom boravku na otoku došao kraj i da zbog ozljede na koljenu mora napustiti igru.

- Bila si sjajna i ostavila si u ovom kratkom periodu trag snage, izdržljivosti, srčanosti - rekao joj je Mario. Mihaela nije mogla sakriti tugu zbog činjenice da je njezina Survivor avantura već završila, pa je u naletu emocija zaplakala.

- Osjećam se grozno, pretužna sam. Pokušavam ne plakati, ali mi ne ide. Ne mogu se pomiriti s tim da idem - kazala je Mihaela kroz suze.

Suze nisu potekle samo njoj, nego i nekim drugim članovima plavog tima.

- Rekla sam timu da želim ići do kraja, makar se šavovi ponovno otvorili i makar ugrozila svoje zdravlje. Kao kineziolog svjesna sam koliko to može biti loše. Bila sam spremna, kako sam pokazala na poligonu, ali jednostavno noga nije mogla više. Previše je riskantno da bih ugrozila zdravlje, a posljedice mogu biti stvarno velike - objasnila je Mihaela te svom timu poručila da se nada kako je ova njezina ozljeda najveća koja će se dogoditi u timu te da čuvaju svoje zdravlje.

- To je preduboka rana i usprkos njezinoj volji, teško da bi se mogla dalje boriti po poligonima - složila se Nora, svjesna nezavidne situacije u kojoj se našla njezina suigračica.

Odlaskom Mihaele, plavom timu nedostajao je jedan natjecatelj, pa im se sljedeći dan prije igre pridružila nova članica – 37-godišnja profesorica tjelesne i zdravstvene kulture Sanja Miočić iz Malog Lošinja, piše 24sata.

Popularni Članci