test

Gledatelji oduševljeni dubrovačkim kandidatima Večere za 5: 'Cijela ekipa ovog tjedna je za čistu desetku!'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: RTL
Četvrti dan u "Večeri za 5 na selu" iz Dubrovnika lagani mediteranski meni pripremio je glazbenik Zoran, a sastojao se od predjela naziva Adria mix, glavnog jela Pijani kralj i kraljica i deserta Vruće-hladno. 

 Bila je to još jedna savršena večera ovaj tjedan - predjelo je svima bilo odlično, komplimenti su se dijelili i za glavno jelo, a desert s tri komponente bio je, kako je Ivana rekla, kruna večeri. Fantastična večera Zoranu je donijela 40 bodova, što znači da su trenutačno na čelu ovotjedne skupine čak dva momka - Matej i Zoran.

Inače ovotjedna Večera za 5 koju čini dubrovačka ekipa oduševila je gledatelje koji putem društvenih mreža imaju samo najbolje komentare.

"Ma bravo za ekipu, to su pravi ljudi. Ova ekipa je ogledni primjer "Večere za 5". Ljudi iskreni korektni bez zavisti i spletki svaka čast svima", napisao je jedan čitatelj. "Cijela ekipa ovog tjedna je za čistu desetku", "Najbolja večera za 5 do sada, iskreni, simpatični, bez kalkulacija", "U Dubrovniku su od uvjek bili drugačiji ljudi, sasvim deseti mentalitet, tamo kad odeš kao da si u drugoj državi, svi su jednostavni i spremni pomoći jedni drugima.. svaka čast!", "Ovo je primjer kako bi trebala izgledati emisija Večera za 5. Kuhanje je vrhunsko, ali mene su posebno oduševili kandidati", samo su neki od komentara.

Večeras nemojte propustitit zadnju epizodu Večere za 5 kada kuha Karloti Bender Kolobarić.

Popularni Članci