test

KAKVA LJEPOTA Sada možete kupiti ili unajmiti biljke iz cijelog svijeta, pa i maslinu visoku impresivnih 12 metara!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Tvrtka Botanica Pologrina nudi egzotična stabla s juga Afrike, iz istočne Azije pa čak i iz Južne Amerike, a u ponudi su masline visoke nevjerojatnih 12 metara, sve to u Splitu!

Iz tvrtke ističu kako je oplemenjivanje okoliša njihovim stablima vrijedan potez s obzirom na to kako uređena okućnica podiže cijenu nekretnine i najma. 

"Hortikulturno uređenje ne treba trajati godinama. U samo par sati možete doći do rasadnika, odabrati biljku, dogovoriti sadnju i imati svoj mali raj i nekretninu koja vrijedi više. Ekskluzivne biljke više nisu rezervirane samo za luksuzne hotele, bilo da se odlučite za mediteranske biljke velikih dimenzija ili palme", ističu iz Botanice.

Zanimljivo je što jedini u Hrvatskoj u ponudi imaju i vrstu Chorisia Insignis koja je porijeklom iz daleke Južne Amerike.

"Svjetski je trend u sadnji i možete je vidjeti samo na ekskluzivnim mjestima kao što su svjetski brendovi restorana i beach klubova Dubaija i Mykonosa", pojasnili su, napominjući kako je osim nje specifična vrsta i Camellia Japonica Debbie zbog cvatnje u jesen i zimu, a porijeklom je iz istočne Azije.

Neke je biljke moguće i unajmiti za sezonu. 

"Posebno smo ponosni na prototip multifunkcionalnog betonskog pitara, ujedno i šanka koji je obložen dekorativnim kamenom. Kao takav izvrsno je rješenje za ugostiteljske objekte koji se nalaze na plaži, rivi ili u centru grada i nemaju mogućnost sadnje biljke u zemlju", pojasnili su.  

Osim za posao, podizanje vrijednosti nekretnine ili uređenje vlastitog vrta, biljke su i jedan od najboljih izbora za poklone. 

"Svu organizaciju iznenađenja možete prepustiti nama, a na vama je samo da odaberete poklon biljku", pozivaju iz tvtke Botanica Pologrina.

Veliki izbor jedinstvenih biljaka možete pogledati na njihovoj Instagram stranici

Popularni Članci