LUČANIN LJUBO NIJE PROŠAO LJUBAV U POPULARNOM SHOWU "U životu sam bio i ostao nesreća"

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ljubo Šerman iz Vele Luke nažalost nije uspio u naumu da prođe ljubav dalje u showu 'Ljubav je na selu'. Škrinjica je otvorena, a u njoj - pisama nema!

Stotinu? Meni je dosta samo jedno. Što će mi više?", rekao je Ljubo Aniti prije nego što je saznao kako mu žene nažalost nisu pisale, prikazao je RTL

"Nema ništa. Rekao sam ti. Tako i treba", rekao je utučeni Ljubo i dodao: "Ne znam koji je razlog tome. U životu sam bio nesreća i ostao. Rekao sam kakav sam, što sam i eto".

Voditeljica Anita Martinović pitala ga je za brojne zahtjeve koje je stavio pred svoju potencijalnu buduću partnericu. "Tražio si da je mlada, vitalna, vitka...", rekla je. A on je samouvjereno rekao: "Što će mi stara? Želim ženu s kojom ja mogu pod ruku i da me nije sram od nje.

Iza Ljuba je brak dug 15 godina, a nakon toga je bio u nekoliko veza koje nisu dugo potrajale. Najveće blago u životu su mu djeca i unuci. S obzirom na to da živi sam,želio je pronaći ženu koja bi bila spremna preseliti se kod njega, s kojom bi se mogao i provoditi vrijeme, a jednako mu je bitno da je vesela, vrijedna i iskrena te da ima od 50 do 60 godina.

Popularni Članci