test

Najbolji poslovni pokloni za ljude, koji imaju sve

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ne može se poreći da su poslovni pokloni jedan od najučinkovitijih i najprikladnijih načina promoviranja brenda široj publici. Da biste postigli očekivane rezultate od svoje promotivne strategije, potrebno je odabrati pravi poklon koji će istovremeno oduševiti primatelje i prenijeti poruku vašeg brenda.

Odabir pravog promotivnog poklona između nekoliko opcija na tržištu može biti jedan od najtežih zadataka koji vas čeka. Naime, odabir ovisi o vašem proračunu ili potrebama. Stoga vam u nastavku članka predstavljamo neke od najboljih poslovnih poklona za promociju koji su savršeni za sve vrste primatelja, a posebno za one koji imaju sve. Dakle, pogledajte ove poklone i iskoristite ih za promociju svog poslovanja.

 

7 najboljih poslovnih poklona za ljude koji imaju sve:

Kada kupujemo poklon, uvijek volimo razmišljati unaprijed. Taj mora biti jedinstven. To može biti nešto što osobno želimo ili nešto što će primatelja usrećiti. Odabir idealnog običnog poklona može biti zastrašujući zadatak, pogotovo ako se čini da primatelj ima sve.

Isto vrijedi i za poklone za promociju. Stoga smo u nastavku sastavili popis od 10 jedinstvenih poslovnih poklone koje možete pokloniti onima koji imaju sve. 

Pokloni za promociju po mjeri

Personalizirani poklon doista su idealni za one koji imaju sve. Razlog je taj što su takvi pokloni značajniji. Ako ljudima poklonite nešto na čemu je izvezen ili otisnut logo vaše tvrtke, to pokazuje da ste odvojili vrijeme i zaista pokušali pronaći najprikladniji poklon za njih.

S druge strane, personalizirani pokloni nisu toliko skupi ili upadljivi. Stoga su ovi pokloni najbolji način da usrećite svoju ciljanu publiku i promovirate svoj brend.

U nastavku su neki prekrasni personalizirani pokloni koje možete pokloniti svojim kupcima.

Privjesci za ključeve, personalizirana zaštitna maska po mjeri, stolni kalendari, kišobrani i suncobrani po mjeri, šalice, boce za vodu, ručnici, sunčane naočale itd. 

Boce za vodu s infuzerom za voće

Boce za vodu s infuzerom za voće su još jedan promotivni proizvod među promo materijalom koji vam može lijepo poslužiti. Danas ljudi vole te stvari jer su gotovo svi svjesni zdravog načina života. Tako lako mogu nositi svoju bocu za vodu s infuzerom za voće kada su u pokretu kako bi ostali energični i unosili dovoljno tekućine dnevno.

Boce za vodu s infuzerom za voće dostupne su u raznim oblicima, veličinama i bojama. Također, ovo su trajni proizvodi. Dakle, možete ih jednostavno koristiti kao poklone za promociju i pokloniti ih svojim kupcima koji će se sjetiti vašeg brenda kad god koriste taj dar. 

tgzh

Solarni ruksaci

Solarni ruksaci su relativno nov proizvod na tržištima darivanja, ​​ali brzo postaju iznimno popularni. Ovi jedinstveni ruksaci svima olakšavaju posao i omogućuju brzu pripremu za piknik. Različiti su razlozi zašto ovi ruksaci postaju jedan od najtrendi novih poklona za promociju.

Solarni ruksaci su jeftini, ekološki prihvatljivi i lako dostupni na današnjem tržištu. Prije nego ih poklonite kao poklon za promociju, ove ruksake možete označiti svojim logotipom i sloganom kako biste izgradili identitet svoje marke. Ovi ruksaci savršeni su za putnike jer imaju solarni modul za generiranje zelene energije te USB priključak i kabel za punjenje uređaja.

USB stickovi

Ako su vaši klijenti ovisni o tehnologiji, USB stickovi mogli bi biti najbolji poklon za promociju koji im možete dati. USB stickovi su autentični, funkcionalni i uslužni. Oni su korisni i prijenosni memorijski uređaji u koje možete pohraniti svoje bitne podatke, datoteke, dokumente, slike, glazbu itd. te ih nosite sa sobom u svakom trenutku.

Danas su dostupni u širokom rasponu. Možete jednostavno odabrati najbolje USB stickove i na njih utisnuti logotip svoje tvrtke kako biste ih koristili kao poklone za promociju. Tako će se primatelji sjetiti vas ili vaše tvrtke kad god budu koristili taj proizvod.

Olovke i bilježnice

Olovke i bilježnice su zimzeleni poslovni poklon. Dakle, zašto ih ne biste odabrali kao svoj sljedeći poklon za promociju? Postoji velika raznolikost u oba proizvoda ovog promo materijala. Na primjer, možete imati olovke od materijala poput drveta, metala, plastike itd., dok su bilježnice izrađene od papira. Oba proizvoda su ekološki prihvatljiv promo materijal.

Logotip svoje tvrtke i kontakt informacije možete ispisati na oba proizvoda u upečatljivom stilu kako bi vaš poslovni poklon bio jedinstven i nezaboravan. Možete se odlučiti i za šarene plastične olovke s plavim, crnim i crvenim punilima. S druge strane, bilježnice su također dostupne u različitim veličinama, bojama i dizajnom. Tako možete lako odabrati ono što želite. 

Kamera

"Slika je vrijedna tisuću riječi." Kada su u pitanju slike i videozapisi visoke razlučivosti, kamera ponekad može biti bolja od pametnih telefona, pogotovo ako korisnici vole fotografirati i ljubitelji su fotografija. Kamera im pruža priliku da zabilježe svoje posebne trenutke.

Stoga se kamera smatra najboljim poklonom za promociju pogotovo za nekoga tko ima sve ili ne može reći točno što želi. U modernim kamerama postoji velika raznolikost, a možete ih nabaviti i s nekim dodacima. Možete se bezbrižno odlučiti za ovaj dugotrajni poklon za promociju. Kad god ih naime primatelji budu koristili, imat će na umu vaše poslovanje.

Etuiji za kartice i novčanici

Na kraju, ali ne i najmanje važno, etuiji za kartice i novčanici često se koriste kao pokloni za promociju. Ti proizvodi kupcima pružaju puno sigurniji način svakodnevnog nošenja gotovine, osobnih iskaznica i ostalih potrepština.

Kada darujete ove proizvode, pobrinite se da budu moderni i izrađeni od visokokvalitetnih materijala jer će ih primatelji tako radije koristiti. Također možete etuije za kartice i novčanike po mjeri označiti s imenom svoje tvrtke, logotipom ili porukom marke i koristiti ih kao poklone za promociju.

Zaključak

Nakon čitanja i upoznavanja navedenih proizvoda vjerojatno više neće biti tako teško kao što mislite odabrati savršene poklone za promociju za one koji imaju sve. Nemojte nikada pogriješiti u odabiru poklona, jer poklon za promociju pokazuje  vašu zahvalnost i naklonost prema svojim klijentima. Stoga što čekate? Odaberite najprikladniji promo materijal s gore spomenutog popisa za svoju strategiju darivanja.

Popularni Članci