test

POSJETILI SMO 'STUDIO MARCELA'! Isprobali smo valove o kojima svi pričaju, pripremili su i popuste za vas i vašu prijateljicu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović, Goran Mratinović / DD
Ekipa Dubrovačkog dnevnika posjetila je frizerski salon 'Studio Marcela' gdje smo se uvjerili u vrhunsku uslugu. Isprobali smo popularne Marcela valove o kojima se priča i u Dubrovniku i Zagrebu, a raspitali smo se i koje još tretmane nudi 'Studio Marcela' uz koje ćete izgled i zdravlje svoje kose dovesti do savršenstva 

Biti kreativan i moderan te poštivati želje klijenta je moto lanca frizerskih salona Studio Marcela. Mi bismo dodali topao odnos s klijentima, kvalitetna usluga, ali i iznenađujuće pristupačne cijene su nešto što će zasigurno potaknuti mnoge da posjete i isprobaju uslugu. Ekipa Dubrovačkog dnevnika posjetila je Studio Marcela smješten u hotelu Rixos Premium Dubrovnik kako bismo se i sami uvjerili u kvalitetu usluge.

Lagani valovi praktični su za svaku prigodu te su super varijanta za dnevni look, ali i za večernje izlaske. Uvažili smo savjet vlasnice lanca frizerskih salona Studio Marcela, Jadranke Pezo i isprobali popularne Marcela valove. Pranje kose profesionalnim preparatima Silky Technobasic, masaža vlasišta i feniranje na valove trajalo je punih 35 minuta. Obzirom na dužinu i gustoću kose, ovo je bilo jako brzo. Frizura je uistinu postojana, kosa mekana, a  Marcela valovi prekrasni! Cijena za navedenu fen frizuru je iznimno pristupačna i iznosi od 100 do 140 kuna ovisno o dužini kose. Ako dolazite autom na frizuru, parking u garaži hotela Rixos Premium Dubrovnik je besplatan za sve klijentice salona.

Doznajemo kako su klijentice jako zadovoljne uslugom, ambijentom i djelatnicama, koje vrlo često nesebično dijele korisne savjete  o kvalitetnoj njezi kose. „Komunikacija s frizerom je ključna u ispunjavanju želja klijenta, a mi se toga baš pridržavamo,“ istaknula je Pezo.

Poznato je i kako u Zagrebu mnoge klijentice posjećuju Studio Marcela isključivo zbog toga što rade vrhunske moderne tehnike pramenova. „Radi se o vrlo kompleksnoj, složenoj tehnici. Izuzetno je važno pogoditi pravu nijansu plavih pramenova kako bi klijentica dobila ono što želi i što joj pristaje. Za to je potrebno znanje i iskustvo. Blagi i suptilni pramenovi stvaraju osjećaj volumena i gustoće te tako kosi daju posebni štih,“ ističe Jadranka. Cijena usluge pramenovi, preljev i fen frizura duge kose iznosi 499 kuna.

Bojanje ili koloriranje kose je također iznimno tražena usluga, otkriva nam Jadranka. „Njome osvježavamo kosu, prekrivamo nedostatke, a kosa postaje glatka, življa, punija,“ dodaje. Cijena za bojanje ili preljev i fen frizuru duge kose iznosi 339 kuna.

Goran Mratinović

Svestrana i poduzetna, a uvijek nasmijana i vesela Jadranka Pezo, već godinama otkriva nove trendove stiliziranja kose u svojoj kolumni u časopisu Story vjenčanja. Otkrila nam je što je ove godine u trendu i s kakvom frizurom buduće mladenke neće pogriješiti. „Savršena ravnoteža između elegantnog i ležernog, a u velikom stilu se vraćaju punđe. Lijepa kosa je ponaprije njegovana i zdrava, a najljepše vjenčane frizure su one najjednostavnije!,“ zaključuje vlasnica lanca frizerskih salona 'Studio Marcela'.

FRIZER TO GO' Smanjite strest i uštedite vrijeme za najvažnije prigode

Studio Marcela ima i uslugu 'frizer to go'. Usluga uključuje odlazak frizera i vizažista na željenu adresu, koji u vašem domu ili hotelu odrađuju posao koji bi inače odradili u salonu. „S obzirom na iskustvo koje smo stekli s godinama, shvatili smo da, na taj način, vaše pripreme za važne dane činimo smirenijima i ugodnijima. Termine možete zakazati mailom ili pozivom“, rekla nam je vlasnica lanaca frizerskih salona Studio Marcela Jadranka Pezo.

Posebna pogodnost

Zapratite Studio Marcela na društvenoj mreži Instagram i Facebook! Do Valentinova iskoristite posebnu promotivnu pogodnost! Ako povedete prijateljicu sa sobom osvajate dodatnih 10% popusta! Dođite, isprobajte i Vi uslugu frizerskog salona Studio Marcela! Naručiti se možete na kontakt: 099 525 8154

Goran Mratinović

Popularni Članci