SJEĆATE LI GA SE? Prije 18 godina pokrenut je legendarni magazin 'Kult'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Na jučerašnji dan, prije 18 godina, svjetlost je ugledao Kult, dubrovački magazin koji je donosio brojne zanimljive priče, ali i ljepotice na naslovnici. 

Na tu činjenicu posjetio je Toni Čeović, njegov vlasnik i idejni začetnik, koji se danas više spominje kao pokretač i organizator 'Konovizije'. 

"Moj prvi veliki projekt, pa čak i na neki način koliko god to zvučalo možda pretjerano, moje prvo dijete. U tom trenutku nisam bio niti svijestan koliko će me Kult usmjeriti dalje u životu jer neka prijateljstva koja sam s Kultom sklopio, ljudi koje sam radeći Kult upoznao, pa čak i sponzori koji su me u Kultu pratili, još su i danas dio mog života.

Ali Kult je najvažnije bio jedna velika životna lekcija. Bilo je tu puno zabave, ali i propusta i loših stvari, ali iz svega sam nešto naučio i te lekcije danas pokušavam naučiti djecu.

Neki su Kult voljeli, nekima nedostaje, neki ga nisu mogli podnjeti i dan kada je izašao zadnji broj im je vjerojatno bio sretan dan, ali meni će Kult uvijek biti dio mene", objavio je Čeović na društvenim mrežama. 

Reportažu o Kultu lani je objavio Dubrovački dnevnik, a možete je pročitati OVDJE.

Popularni Članci