test

Spretna Pelješka večeras se bori za opstanak u MasterChefu, evo što će morati skuhati

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: NovaTv
Pred kandidatima MasterChefa večeras je stresna epizoda. Moraju donijeti odluku kome će dati nominaciju za eliminacijski izazov, a potom i spremiti repliku jela kojim će zadovoljiti i žiri i gostujućeg kuhara.

''Nije mi odluka bila lagana'' - rekla je Ana kroz suze, dok je pisala ime osobe koju će nominirati za eliminacijski izazov.

Roko se buni kako nije pravedno da se nominira one koji su cijelo vrijeme u MasterChefu, dok su povratnici lišeni tog stresa.

Djevojke su odlučile kako će pratiti događanja s galerije odjevene malo posebnije.

''Ne možemo ovo obući kad kuhamo, ali danas smo im podrška. Mene bi ovo nasmijavalo i sigurno bih bolje kuhala nego da su svi tužni'' - objasnila je Željka odabir odjeće za praćenje eliminacijskog izazova.

Budući da je Tihomir dobio imunitet od Eme, voditeljice plavog, gubitničkog tima u prošlom gastroduelu, neće morati u eliminacijski izazov, ali nekoga od kolega iz plavog tima morat će nominirati.

''Imam tu neku sigurnost i trebao bih se osjećati ugodno, ali osjećaj nimalo nije ugodan'' - priznao je Tihomir, piše Slobodna Dalmacija.

Imunitet ovoga puta ima još i Zvijezdana, koja ga je stekla u prošlom izazovu.

Najviše nominacijskih glasova pripast će Emi.

S obzirom na to da će rezultat nominacija biti izjednačen između Roka i Ane, koji su dobili po jedan glas, Ema koja je dobila tri glasa, ali je bila i vođa tima, morat će odlučiti tko od njih dvoje ide s njom u stres test.

''Ostajem pri svojoj odluci i Ana i ja idemo u stres test!" - odlučila je Ema, koja smatra da će borba biti tijesna.

''Ovo je moja borba, moram se potruditi da to skuham najbolje moguće!'' - ustvrdila je Ana dodavši kako će ovoga puta u eliminacijama kuhati žustrije.

Jelo koje će morati replicirati bit će jelo svestranog ugostitelja Marina Medaka, a zove se Yakitori, što su ražnjići koji se peku na japanskom ulju na roštilju.

Popularni Članci