Tužit će ga jer je ženskar!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: sparksofattraction.com
Anonimni splitski zavodnik, 24-godišnji I.M., našao se na meti skupine djevojaka kojima se lažno predstavljao kako bi ih zaveo, pa one razmišljaju o podizanju kaznene prijave protiv istog, donosi Jutarnji list.

Naime, nekolicina djevojaka iz Splita, Šibenika i okolice tvrde kako ih je navedeni pokušao zavesti predstavljajući se lažnim imenima i tvrdeći kako je vlasnik privatnog biznisa, nakon čega ih je policija savjetovala da podignu kaznenu prijavu protiv misteriznog muškarca. Ukoliko se nasamarene djevojke na to odluče, to će biti prva tužba za ženskarenje u Hrvatskoj.

'Rekao je da je sportaš, da ima vlastiti biznis i ja sam mu povjerovala. Bilo mi je sumnjivo što nema profil na Facebooku, jer očito nešto krije, ali tada to nisam shvaćala ozbiljno. Tvrdio je da želi biti u ozbiljnoj vezi sa mnom. Tek sam poslije doznala da već ima djevojku i da ja nisam jedina kojoj je to učinio. Neslužbenim kanalima sam doznala da mi je rekao i lažno ime, odnosno da osoba s tim imenom i prezimenom ne postoji. Želim ga staviti u novine kako bih upozorila druge djevojke', izjavila je za Jutarnji jedna od djevojaka, Šibenčanka Barbara.

Casanovi je, kako kaže, cijela priča smiješna pa najavljuje kako će se sada prebaciti i na inozemstvo, jer mu je Hrvatska postala pretijesna za njegove zavodničke pothvate.

Dubrovački dnevnik / Jutarnji list
 

Popularni Članci