test

U PRVI PLAN STAVLJAJU LJUDSKO TIJELO Dubrovkinja izrađuje svijeće slatke kao cukar i izgledaju odlično!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Elena Vračarić, 25-godišnja studentica iz Dubrovnika, izrađuje svijeće interesantnog oblika. One u prvi plan stavljaju golo ljudsko tijelo i izgledaju odlično. 

"Kada radiš posao koji ti nužno ne dopušta umjetničku slobodu, onda to pokušaš pronaći u hobijima. Poseban je osjećaj kada taj hobi možeš pretvoriti u nešto više," kaže Elena, a zanimljivu priču o njenom hobiju objavio je super1.telegram.hr koja stoji iza brenda Slatko kao cukar. 

"Slatko kao cukar jer je to bila moja reakcija na prvu ikada svijeću koju sam napravila. Bila je skroz nesavršena i baš ono početnička, ali meni je bila slatka kao cukar. A još je slađe što gotovo svi proizvodi stoje iza neke (nekima manje, nekima više) poznate dubrovačke riječi," kaže Elena. 

Brend je nastao prije svega nekoliko mjeseci i to sasvim slučajno.

"U bespućima interneta sam tako naletjela na inspiraciju i odlučila je prilagoditi svom načinu. Ljudsko tijelo je oduvijek bilo nadahnuće za sve tipove umjetnosti, a sve je počelo od toga da sam napravila nekoliko svijeća za svoju dušu, ne sanjajući da će se one nekome svidjeti (ili da će uopće dobro ispasti) i jednoga dana postati brend.+," izjavila je, a njene radove pogledajte u nastavku. 

View this post on Instagram

A post shared by cukar (@slatkokaocukar.hr)

View this post on Instagram

A post shared by cukar (@slatkokaocukar.hr)

View this post on Instagram

A post shared by cukar (@slatkokaocukar.hr)

Popularni Članci