test

ZAKORAČITE U MJESTO GLAMURA Prosecco bar Fratellos ima novi plesni show

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Mala oaza u centru Grada s jedinstvenim pogledom, mjesto gdje se vješto spajaju piće, hrana i umjetnost - Prosecco bar Fratellos i ove sezone nadmašuje očekivanja atraktivnim ljetnim programom.

Bar oduševljava originalnošću, istaknuo se kao mjesto za hedoniste, a sve urbano i  avangardno sljubljeno je s prostorom koji diše baštinu, kulturu i tradiciju. Stoljetni  kamen i horizont Jadranskog mora, uz tračak luksuznog i ekstravagantnog 'Las  Vegas osjećaja', jedinstveno je to iskustvo kakvo samo Fratellos nudi od devet sati  ujutro, pa sve do jedan sat poslije ponoći.  

Ovog ljeta svake nedjelje od 18:30 do 21:00 sat uživajte u posebnom plesno scenskom spektaklu Las Fratellos i Fantom of the Fratellos. Ako ste ikada poželjeli biti  dijelom ekstravagantne priče Broadwaya, desetak plesača, koreografa i glumaca  donosi jedinstveni zabavni show u kojem posjetitelji postaju zvijezde. Showgirls, kolo sreće, glazba neponovljivog Elvisa, savršena sofisticiranost i klasika  Sinatre, luksuz James Bonda, casino i romantika pa  velika završnica – sve to nude ovi aktraktivni nastupi koji su karakteristični za  Prosecco bar Fratellos!  

Ponuda koktela i jela ove je sezone još veća, uz vrhunski izbor pjenušavih vina! Iz široke lepeze izbora izdvojiti se može cartizze, franciacorta i neizostavni  prosecco. 

Zato si ne zaboravite podariti neprocjenjivo slatke ljetne čari uz zalazak sunca,  čašu prosecca, ukusni zalogaj i drago društvo, uzmite slobodnu večer i svratite do  Fratellosa. Sigurno ćete okupani mjesečinom uživati u jedinstvenoj atmosferi bara.  

Kako bi bili sigurni da ćete pronaći svoje mjesto, preporuka je uvijek rezervirati stol  pozivom na kontakt: 091 201 2345 ili e-mailom: booking@fratellos.eu

Popularni Članci