'

DOBAR DAN, POLUFINALISTI! Square večeras lovi finale Kupa protiv neugodnog Olmissuma, Kuraja: "Treba pobijediti, inače ništa nismo napravili"

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Malonogometaši Squarea od 19 sati i 30 minuta u Gospinom polju igraju susret polufinala SuperSport Hrvatskog mlonogometnog Kupa. 

Protivnik je omiški Olmissum, koji je jučer svladao drugoligaša Šibenika rezultatom 5:1. Square je u derbiju četvrtfinala sinoć pobijedio Novo vrijeme s 4:0. 

"Odigrali smo jednu mušku utakmicu na krilima publike. Apsolutno zasluženo smo pobijedili. Sada se treba odmoriti, a sutra samo pobijediti, jer inače ništa nismo napravili. Luđački je ritam, ali kako nama, tako i njima. Mi igramo doma, favoriti smo, tako ćemo se i postaviti" - rekao je strijelac prvog pogotka Marko Kuraja nakon sinoćnje pobjede protiv Novog vremena. 

Square je sinoć ostao bez "jedinice", vratara Zorana Primića, koji je zaradio izravni crveni karton u prvom poluvremenu. Njega je na vratima zamijenio Lujo Jurišić. 

"Ovo je treća godina u Squareu. Uvijek sam tu kada prvog vratara nema" - rekao je Jurišić. "Od njega sam puno i najviše naučio, on je doslovno meni kao trener. Sve što radimo, radimo zajedno" - nadodaje Jurišić, koji je sinoć uspio zadržati mrežu netaknutom, i još jednom pokazao kako Square i na klupi ima vratarsko rješenje. 

"Svi protivnici u polufinalu, imali su nešto lakše utakmice u četvrtfinalu. Ali što je tu je. Idemo dati sve od sebe. Igrali smo nedavno s njima u Omišu, kada smo uzeli bod. S pristupom kao protiv Novog vremena, mislim da možemo do pobjede" - najavio je večerašnje polufinale protiv Olmissuma trener Squarea Marin Jukić.  

Prvi polufinalni susret na rasporedu je već u 16:30. Sastaju se Futsal DinamoStanoinvest Futsal Pula. Finale je u ponedjeljak od 19:15. 

Popularni Članci