NATJECANJE U UDIČARENJU Enio Kajmović odnio ukupnu pobjedu, Mato Rimac ima najveću ribu, a bilo je i djece! (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović/DD
Ribolovni klub Orhan - Dubrovnik i ove je godine organizirao tradicionalno natjecanje u udičarenju, a najboljima su podijeljene nagrade na Peskariji. 

Najveću, odnosno najtežu ribu zubatac perjaš od 1280 grama je izvukao Mato Rimac. Enio Kajmović je na ukupnom plasmanu zauzeo prvo mjesto s 3650 bodova, drugi je Ilija Rimac sa 2270 bodova, a treći Radenko Popović sa 2030 bodova. 

I dvoje djece je sudjelovao u natjecanju, a i oni su uhvatili ribu, riječ je o Antoniji i Tomislavu Bošnjaku.  

Novi predsjednik kluba Toni Knego po završetku natjecanja je pozdravio sve ljubitelje mora, ribanja, baraka i dobre hrane. 

"Velika mi je čast predstavljati klub star 77 godina, a želim se zahvaliti i Odboru i svim bivšim predsjednicima, kao i počasnom predsjedniku i tajnici na izboru, ali i pozdraviti sve članove društva Orhan. Trudit ću se nastaviti tradiciju lijepih druženja, ribarskih priča, smijeha i svih simpatičnih trenutaka koji su u biti najbolja stvar u životu", poručio je Knego. 

"Također, nastavit ćemo raditi na sportskom ribolovnom planu, kao i na promociji kluba kroz natjecanja i organizaciju raznih akcija društvenih djelovanja na moru, pod morem i na kopnu, poput čišćenja obale i posata", kazao je. 

"Još jedna važna stvar za nas jest da smo odlučili Natjecanje Nalignje od 2024. godine preimenovati u Natjecanje Nalignje in memoriam Šime Čoić, u sjećanje na našeg člana koji je dio kluba od svog djetinjstva, a prerano nas je napustio", zaključio je novi predsjednik kluba, Toni Knego.  

Ribolovnik klub Orhan osnovan je radi poticanja, organiziranja i razvoj športskog ribolova na moru i  organiziranja natjecanja u športskom ribolovu za sve generacije! Klub se bavi pomaganjem članovima u održavanju i smještaju plovnih objekata, čuvanjem ribljeg fonda, poticanjem i poduzimanjem mjera zaštite mora, luka i morske obale, te pomorskog dobra od zagađivanja. 

Popularni Članci