OGROMNA PREDNOST, PA ONDA DRAMA Square srušio Olmissum i poveo u polufinalnoj seriji (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Rafael Barkiđija
U prvoj utakmici polufinala SuperSport Hrvatske malonogometne lige, Square je u Gospinom polju slavio protiv Olmissuma rezultatom 4:3

Krenulo je energično obje strane. Olmissum je prvi imao napade koji su obećavali, no uspio se Square obraniti, i nakon toga uspostaviti kontrolu nad utakmicom. Energetski je to bilo na razini, stezao se obruč oko omiškog vratara Rozge, što je rezultiralo dvama pogocima Dubrovčana u prvom poluvremenu. Finac Lintula u 10. minuti i Kuraja prekrasnim pogotkom u 12. minuti.

Samo dvije minute drugog poluvremena prošle su do novog pogotka za Square. Rozga brani udarac Kuraje, ali na pravom mjestu u pravo vrijeme je najbolji strijelac Squarea ove sezone, Maro Đuraš, koji postiže svoj 18. pogodak. No, gotovo napad nakon, Omišani smanjuju na 3:1 preko Vanhe, koji uspijeva pronaći put do mreže Zorana Primića iz mrtvog kuta.

Uslijedio je period igre bez pogodaka, ali s nekoliko prilika na obje strane. U 29. minuti Crveno-plavi ponovno odlaze na tri pogotka viška. Ovaj put u strijelce se upisao Brazilac Djaelson Alves Filho. Rezultat je 4:1.

Odlučuje se tada trener Olmissuma, a bivši trener Squarea Frane Despotović, na igrača više. I urodilo je plodom, točnije s dva pogotka, preko Kusture (35. minuta) i Sekulića (38.). Uspio se Olmissum vratiti, ali ne dovoljno, Square s 4:3 slavi prvu pobjedu i 1:0 u seriji polufinala. 

MNK Square: Zoran Primić, Marko Kuraja, Gordan Duvančić, Mirko Hrkać, Maro Đuraš, Lujo Jurišić, Petar Prce, Ivan Daničić-Kačić, Haron Džanković, Antonio Noković, Lassi Lintula, Djaelson Calavante Alves, Guilherme Dos Santos

MNK Olmissum: Vinko Rozga, Jakov Hrstić, Bruno Žilić, Josip Juretić, Antonio Sekulić, Duje Zemunik, (C) Duje Kustura, Jeremy Bukovec, Antonio Juretić, Josip Kolobarić, Liro Olavi Vanha, Richard Manuel Rejala

Serija se igra na tri pobjede. Drugi susret na rasporedu je već u nedjelju, i to ponovno u Gospinom polju, od 20:30. Nakon toga, serija seli u Omiš. Drugi polufinalni par su Futsal Dinamo i Pula.

Popularni Članci