test

PET UTAKMICA, PET PORAZA Primorac s Lapada nosi sva tri boda, početak sezone GOŠK-a za zaborav

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: izuzetno.com
Nogometaši GOŠK-a Dubrovnik 1919 poraženi su u 5. kolu 3.HNL-jug, čevtrtog ranga natjecanja. U susretu koji se igrao u nedjelju popodne na lapadskom stadionu, slavio je Primorac iz Biograda rezultatom 3:0. 

To je GOŠK-ov peti uzastopni poraz u pet kola ove sezone. Ukupno su tri puta poraženi kod kuće (Sloga, Neretvanac, Primorac) i dva puta u gostima (GOŠK Kaštela i Junak Sinj). Time su na začelju tablice, bez bodova i gol razlikom 1:19. 

Što se tiče preostala dva županijska predstavnika, metkovska Neretva je u subotu sa šest komada svladala Vodice na gostovanju, dok je Neretvanac Opuzen poražen s 3:2 kod Zadra. 

GOŠK Dubrovnik 1919 protiv Primorca: Dalibor Kristić (kapetan, vratar), Ivan Oberan, Maro Đivić, Hrvoje Šijaković, Maro Matić, PEtar Krešimir Kačić, Antonio Delevski, Maro Vatović, Filip Obradović, Marko Farić, Teo Baldo Krešić, Mateo Čerjan (vratar), Đivo Dabo, Sergios Iordanidis, Vlaho Prebisalić, Mihael Dabo, Antonio Lučić, Antoan Kušar. Trener Mateo Kristić, pomoćni trener Hasan Kacić. 

Mlada GOŠK-ova momčad u sljedećem kolu gostuje kod Zmaja u Makarskoj, u subotu (23. rujna) u 16 sati. Neretva dočekuje Uskoka, a Neretvanac dočekuje Omiš. 

Nakon pet kola prvoplasirana je momčad Zadar (4 pobjede, 1 poraz, 12 bodova). Slijedi Hrvatski vitez Posedarje s 11 bodova (3 pobjede, 2 neriješena). Slijede Junak, Omiš i Primorac s 10 bodova.

Popularni Članci