PONOVNO SE TRČI PELJEŠKIM MOSTOM Treće izdanje spektakularne utrke na rasporedu 29. svibnja

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Du Motion
Du Motion s ponosom najavljuje treće izdanje utrke Pelješkim mostom koja će se održati u srijedu, 29. svibnja 2024. Nastala kao uvertira u svečano otvaranje mosta 2022. godine, ova utrka postala je nezaobilazan događaj u kalendaru svih zaljubljenika u trčanje.

”Ponovno trčimo Pelješkim mostom uoči Dana državnosti i obilježavamo za nas neizmjerno važan čin spajanja krajnjeg juga s ostatkom zemlje. Most je inače zatvoren za pješake, tako da je ovo uistinu posebna prilika za uživanje” istaknuo je Alen Bošković, direktor Du Motiona.

Utrka duga 5,5 kilometara započet će u 20:30 sati, pružajući trkačima iskustvo noćnog trčanja preko impresivne konstrukcije Pelješkog mosta sa spektakularnim pogledom na Malostonski zaljev. 

Ograničena je na svega 300 trkača, svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti putem službene stranice Du Motiona. Cijena trkačkog paketa iznosi 30 eura i uključuje startni broj, službenu majicu, finišersku medalju, mjerenje vremena i okrepu.

Ne propustite priliku biti dio ovog jedinstvenog događaja i osjetiti uzbuđenje trčanja preko jednog od najvećih mostova u Europi.

Za više informacija posjetite službenu stranicu Du Motiona.

Popularni Članci