POLUFINALE HMNL Olmissum bolji i u četvrtoj utakmici, Square se oprostio od ove sezone

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Rafael Barkiđija
Malonogometaši Squarea nisu uspjeli izboriti majstoricu polufinala domaćeg malonogometnog prvenstva. U četvrtoj utakmici Olmissum je upisao pobjedu rezultatom 7:4, što je ukupno 3:1 u seriji. 

Spektakularna je bila četvrta utakmica polufinala. Domaći su poveli u petoj minuti preko Finca Vanhe. Četiri minute nakon rezultat je 2:0, kada zabija Antonio Sekulić. No, u 12. minuti Dubrovčani smanjuju na 2:1. Strijelac je vratar Zoran Primić, koji se našao u napadu i lijepo poentirao u mrežu kolege mu, Vinka Rozge. Omišani su na poluvremenu ipak imali +2, jer je Bruno Žilić postigao treći pogodak za Olmissum.

No ni to nije bio kraj drame u prvom poluvremenu, jer je strijelac pogotka Žilić dobio crveni karton zbog grubog starta na Antoniju Nokoviću. Imali su Dubrovčani dvije minute s igračem više, pritisnuli su do samog kraja, imali dvije prilike, ali domaćin se uspio obraniti.

U tri minute drugog poluvremena Square dolazi do izjednačenja. Nevjerojatno, ali strijelac je opet Zoran Primić. Bombetina od stativu završila je u mreži Rozge. Nakon toga, pogađa i Maro Đuraš na asistenciju Mirka Hrkaća. Sve je bilo na početku.

Ono što je Square napravio, brza dva gola u tri minute, napravili su u 30. i 32. minuti i Omišani. Odlaze na 5:3, preko Duje Kusture i Jakova Hrstića. Velika prednost Olmissuma osam minuta prije kraja utakmice. Trener Marin Jukić s igračem više pokušao je spasiti novi dvostruki zaostatak svoje momčadi.

Uspjeli su Squareovci smanjiti na 5:4, Gordan Duvančić je pogodio za tračak nade Squarea, ali brzo je nada ugašena, a pitanje pobjednika bilo riješeno. Rejala i Vanha zabijaju nove pogotke za Olmissum. Rezultat 7:4, ujedno i konačni ishod.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli MNK Square Dubrovnik (@mnk_square_dubrovnik)

Olmissum je prvi finalist SuperSport Hrvatske malongometne lige. U polufinalnoj seriji protiv Squarea izborili su prolazak s ukupnih 3:1. Drugi polufinalni par su Futsal Dinamo – Futsal Pula. U toj seriji trenutno je 2:1 za Zagrepčane.

Square je ove sezone u Kupu stigao do polufinala, gdje je u Gospinom polju zaustavljen od Olmissuma, a sada su Omišani presudili i u Prvenstvu. I prošle sezone Square je zaustavljen u polufinalu, i to također od Olmissuma.

Popularni Članci