STIŽE SPLIT OJAČAN BRAZILCIMA: Square spreman

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Square
Nakon odlične igre i vrijednog boda iz Makarske (3:3), malonogometaši Squarea u 6. Kolu 1. Hrvatske malonogometne lige dočekuju Split, najtrofejniji hrvatski futsal klub.

Splićani su ove sezone pojačali svoje redove,, došli su Duje Bajrušević, Stjepan Perišić i Marin Stojkić dok su iz Brazila pristigli Davi Zemuner Trindade te Genario Benicio Peixoto. Uz njih, glavni roster čine Franco Jelovčić, Jakov Grcić, Alen Fetič (Slovenija), Josip Suton, Nikola Pavić te vratar Ivo Jukić. Zaista nevjerojatan sastav stiže u Gospino polje, jedan od najsklupljih sastava 1. HMNL, a ujedno i najtrofejniji hrvatski klub koji je prošle sezone u finalu poražen od Nacionala na putu ka novoj, devetoj, tituli.

Iz Squarea pokazuju respekt prema protivniku, no sve do prvog sučevog zvižduka, odnosno dok lopta ne krene s centra. Dubrovčani su do sada upisali dvije pobjede isto toliko remija te poraz od aktualnog+ prvaka te je sa 8 osvojenih bodova na visokoj poziciji.

- Respektiramo protivnika, znamo koji su nam igrači protivnici, no naši mladi dečki su spremni sportski se potući protiv bilo koga. To su već dokazali kad su stizali 1:3 kontra Uspinjače te u teškoj utakmici u Makarskoj gdje smo 14 sekundi do kraja osigurali bod. Ovim putem pozivam sve naše navijače da nas podrže, u ime cijele momčadi svima obećavam da ćemo se boriti i baciti na ‘glavu’. Split, uvjeren sam, neće lako do bodova!’ – riječi su Marinka Mavrovića, trenera Squarea.

S druge strane, Split vjeruje u uspjeh, a sve nakon teškog poraza od Nacionala 2:5 na svom parketu. Tako iz splitskog tabora jamče sigurnu pobjedu, a da bi sve osim toga za njih bilo iznenađenje.

Mladen Perica Štrla nije htio otkrivati puno tajni, osim što u Dubrovnik stiže bez Laure i Perišića, no i bez njih splitski strager vjeruje da će sigurno do punog plijena. Prvi vratar Splita, Ivo Jukić, bez obzira na sastave te činjenicu da je Square nešto slabiji no prošle sezone, poziva na oprez te u više navrata ponavlja da je Dubrovnik uvijek neugodno gostovanje. - Gostovanje u Dubrovniku je uvijek neugodno.

Lani smo bez većih poteškoća slavili, a u međuvremenu smo se pojačali dok je Square nešto slabiji u odnosu na lani. Mislim da bi sve osim naše pobjede bilo veliko iznenađenje iako ponavljam da je gostovanje u Dubrovniku uvijek neugodno bez obzira na sastave, rekao je.

Stručni stožer Squarea može računati na kompletan raspoložive igrače te nakon odlične utakmice u Makarskoj pozivaju navijače da napune dvoranu do vrha te poručuju u glas: ‘’Podržite nas, bacat ćemo se ‘na glavu’ te pokazati kako se srcem bori za boje Kluba’!

Popularni Članci