'

Tucak odredio 13 vaterpolista za Mediteranske igre u Turskoj

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: hrsport.net
Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak odabrao je 13 igrača koji će nastupiti na Mediteranskim igrama u turskom Mesinu. Hrvatski su vaterpolisti jučer u pripremnom ogledu u Rijeci pobijedila Njemačku rezultatom 15:10.

"Zadovoljan sam s utakmicom iako smo primili dosta lakih golova. Kod igrača je prisutam umor, a padom koncentracije dolazi i do pogrešaka. U napadu je bilo dosta lijepih poteza i golova. Ovakvu smo utakmicu i protivnika u ovoj fazi i priželjkivali, jedan čvrst vaterpolo na granici grubosti. Bitno je da nitko nije ozljeđen, da smo odigrali dobru utakmicu, iako je to daleko od naših potpunih mogućnosti", izjavio je izbornik Tucak i dodao: "Atmosfera u reprezentaciji je odlična, igrači su maksimalno motivirani. Igrače ćemo sada pustiti kućama na kratki odmor a već u utorak putujemo u Turski Mesin na Mediteranske igre. U srijedu nas očekuje utakmica protiv Španjolske. Nećemo imati puno vremena za pripremu te utakmice, mislim da imamo realne šanse za pobjedu iako nam je Španjolska godinama neugodan protivnik. Hrvatska uvijek ima želje za pobjedom"

Za Hrvatsku će na Mediteranskim igrama igrati Josip Pavić, Marko Bijač, Nikša Dobud, Ivan Krapić, Andro Bušlje, Ivan Milaković, Luka Lončar, Sando Sukno, Petar Muslim, Luka Bukić, Paulo Obradović, Maro Joković i Anđelo Šetka.

Izvor: Media Servis

Popularni Članci