USPJEH DUBROVČANA NA DRŽAVNOM PRVENSTVU U JUDU Šutalo donosi još jedno zlato, uspješni i ostali!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovkinja Ivana Šutalo, članica Judo kluba Dubrovnik, osvojila je prvo mjesto na Državnom prvenstvu u judu koje se održalo u Zagrebu, u kategoriji mlađih seniora.

'Bilo nas je pet u kategoriji. Dakle, imala sam četiri borbe, tijekom prve je bilo malo komplikacija, a ostalo je prošlo odlično,' rekla je Šutalo za Dubrovački dnevnik koja je sretna zbog postignutog rezultata, a sutra se vraća u Dubrovnik.

Po pitanju Judo kluba Dubrovnik, uspjeh je ostvario i Matej Raguž koji je ostao treći u kategoriji mlađih seniora. Kad je riječ o mlađim uzrastima, drugo mjesto je ostvarila Mihaela Đuho u kategoriji do 40 kilograma. Andrea Šuljak je ostvarila treće mjesto u kategoriji do 70 kilograma.

Također, Ante Raguž je izborio broncu u kategoriji do 81 kilogram, a Lujo Domaćin u kategoriji preko 81 kilogram.

Na mlađem kadetskom prvenstvu u Zagrebu nastupila su četiri kluba iz naše županije, a osim Judo kluba Dubrovnik, uspjeh su ostvarili i članovi Dubrovnika 1966, Ura Nage i Župe dubrovačke. Dubrovnik 1966 ima dvije državne prvakinje, Brunu Bilić i Anđelu Violić, a Judo klub Župa Dubrovačka jednu, Petrunjelu Pavić. Lena Galjuf iz Judo kluba Župa dubrovačka bila je treća.

Srebro za Judo klub Dubrovnik 1966. izborio je Luka Violić, a broncu Patrik Prigl.

Članovi Judo kluba Ura Nage osvojili su dvije srebrne medalje, a slavili su Mauricio Bratičević i Leon Konjevod.

Popularni Članci