Uspješni DU talenti ostavili srce na terenu na nogometnom turniru u Poreču (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Nogometaši Škole nogometa DU TALENT sudjelovali su ovaj vikend na nogometnom turniru CHAMPIONS TROPHY 2022. u Poreču s dvije generacije 2011. i 2012. godište i ostvarili novi veliki uspjeh na tom međunarodnom turniru.

Dječaci rođeni 2011. godine osvojili su treće mjesto na ovom teškom turniru.

Kroz teške skupine su obje generacije stigle do osam najboljih. U četvrtfinalu su imali istog protivnika FK CRVENA ZVEZDA.

Ekipa 2012. godišta je nažalost usprkos teškoj borbi u zadnjim sekundama izgubila utakmicu i u dvije dodatne utakmice u ukupnom poretku zauzela peto mjesto.

Nogometaši 2011. godišta su u četvrtfinalu pobijedili FK CRVENU ZVEZDU, a izgubili u polufinalu od HNK RIJEKA i osvojili brončanu medalju pobijedivši RAPID WIEN u borbi za treće mjesto.

Dječaci su se borili i srce ostavili na terenu, hrabro igrali od početka do kraja turnira. U dva dana odigrali su velikih osam utakmica s teškim protivnicima.
Uspjeh su ostvarili pod vodstvom trenera Vinka Čikata, Hrvoja Šimunovića, Ivana Kolobarića, Juraja Zagorca i trenera vratara Tomija Saltarića.

Igrali su u sastavu: Marin Zlošilo, Josip Penzo, Božo Dobroević, Erik Nikitović, Filip Boro, Petar Lučić, Maroje Galov, Bruno Čikato, Blaž Di Ceglie, Celestin Baldo Jurišić, Slaven Begić Borovina, Ante Golijan, Kaan Bijedić i Marko Luić.

DU TALENT 2011. godište je dobilo pojedinačnu nagradu, najbolji golman: Marin Zlošilo.

Popularni Članci