UTRKA PELJEŠKIM MOSTOM U smiraj dana teniske su obukli i 5km istrčali i političari (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DU MOTION
"Trčanje Pelješkim mostom u smiraj dana je fantastičan doživljaj! Prvi se put nismo stigli prijaviti, no ovaj put je nismo mogli propustiti. Ovo je nešto što bi svatko trebao doživjeti!" komentari su nekih od trkača druge po redu Utrke Pelješkim mostom

Njih 322 iskoristilo je novu priliku i istrčalo stazu dužine 5,5 kilometara, od odmorišta Blaca do odmorišta Komarna i natrag, preko grandioznog simbola hrvatske povezanosti i jednog od najvećih mostova u Europi.

Najbolje su rezultate i ove godine ostvarili Leo Zlokić u muškoj kategoriji (20:05) i Lukrecija Krstičević u ženskoj kategoriji (22:26). Oboje su poboljšali svoja vremena u odnosu na prvu utrku i tako postavili nove rekorde staze.

Ukupan poredak trkača dostupan je na ovom linku.

"Zanimanje za utrku je i ovoga puta bilo iznimno veliko, sva su raspoloživa mjesta jako brzo popunjena, a ono što nas posebno raduje je činjenica da se većinom radi o našim domaćim trkačima iz Dubrovačko neretvanske županije, kao i to što će se zahvaljujući partnerstvu s Hrvatskim cestama, ova utrka i idućih godina održavati u ovom terminu, upravo uoči Dana državnosti kako bi naglasili važnost povezivanja krajnjeg juga s ostatkom zemlje," izjavio je direktor Du Motiona Alen Bošković.

Oduševljenje sudionika i prije i nakon utrke još jedan je pokazatelj kako je ona prihvaćena u trkačkoj zajednici te kako će se i dogodine za nju tražiti mjesto više.



Popularni Članci