DETALJI STRAVIČNE NESREĆE NA RATCU Terenac kojim je upravljala Albanka doslovno pregazio Golfa u kojem su stradali brat i sestra

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački dnevnik
Teška prometna nesreća dogodila se sinoć na državnoj cesti D-8 u naselju Ratac. Živote su izgubili Stjepan i Katarina Đerek, 21-godišnjak i 19-godišnjakinja. 

Stjepan Đerek radio je na području Ploča, a Katarina je bila maturantica Medicinske škole Dubrovnik. 

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske uputili su priopćenje o nesreći: 

"U teškoj prometnoj nesreći koja se jučer, 9. travnja, oko 20,30 sati, dogodila na državnoj cesti D-8 na predjelu Ratac kod Slanog, smrtno su nastradale dvije osobe, dok je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.
Do prometne nesreće je došlo kada je vozačica osobnog vozila slovačkih registarskih oznaka započela nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe, zbog čega je došlo do frontalnog sudara s osobnim vozilom makarskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 21-godišnji hrvatski državljanin.
Uslijed sudara na mjestu događaja smrtno je nastradao 21-godišnji vozač i putnica iz njegovog vozila, 19-godišnja hrvatska državljanka, dok je vozačica koja je izazvala prometnu nesreću, 29-godišnja državljanka Albanije, zadobila lakše tjelesne ozljede.
Za vrijeme trajanja očevida promet na ovom dijelu državne ceste bio je u potpunosti zatvoren te je otvoren u 1,45 sati", napisali su.

Kako neslužbeno doznajemo, 29-godišnja Albanka je upravljala BMW-ovim terencem, koji je udario u Golfa. Od siline udara motor automobila je preletio automobil. Prizori prometne nesreće su strašni. Terenac je Golfa doslovno pregazio.

Prema neslužbenim informacijama, vozačica je zatražila liječničku pomoć i trenutno se nalazi u Općoj bolnici Dubrovnik. Bit će uhićena kad se za to stvore preduvjeti. 

Popularni Članci