DRIFTAO OSOJNIKOM PA SE ZABIO U BRDO! Sugrađanin revolitran: Ovako je svaku večer, a nitko im ne staje u kraj!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: screenshot TikTok
Na adrese e-pošte dubrovačkih medija pristigle su snimke opasne vožnje, a u konačnici i izazivanja prometne nesreće, objavljenih na platformi TikTok. Na sve je upozorio sugrađanin koji tvrdi kako dvojac sa snimke svaku večer brzo i opasno vozi cestom Osojnika, a nitko im ne staje u kraj. 

Revoltirani sugrađanin napisao je kako ovi videozapisi potvrđuju davnu izjavu Alberta Einsteina kako su svemir i ljudska glupost beskonačni. 

Videozapise je objavio korisnik TikToka M.M., a u prvom video zapisu se vidi kako automobil drifta cestom na Osojniku nakon čega izaziva prometnu nesreću, kada gubi nadzor nad vozilom i udara u rubnik, a zatim i u brdo uz cestu. 

"Osim toga, M.M. je također javno podijelio snimak vožnje preko Brgata više od 100kmh što je ujedno i dvostruko prekoračenje od dozvoljene brzine na navedenoj dionici i prekršaj za koji se oduzima vozačka dozvola!", piše dalje naš sugrađanin. 

Čitatelj koji nam je uputio mail tvrdi kako je i policija upoznata s cijelim slučajem i videozapisima koji su objavljeni na Tik Toku, a isti su u rekordnom roku nakon objave Dubrovačkog dnevnika s ove platforme izbrisani. 

"Ova ekipa koja zajednički ima IQ na razini sobne temperature, svakodnevno u večernjim satima ugrožava živote sudionika u prometu na relaciji s novog priključka s mosta Dr. Franje Tuđmana pa sve do Osojnika. Svaku večer svjedočimo glasnom škripanju guma i nažalost samo je pitanje dana kada će netko fasovati zbog ovakvih budala", upozorava naš sugrađanin i dodaje kako su i snimke poslali e-mailom prometnoj policiji, što nije rezultiralo prestankom, već se dvojac i dalje u kasnim noćnim satima nastavlja voziti na navedenoj dionici protivno svim prometnim pravilima.

@marinmiloslavic #sumaher #fyp #bukara #peugeot #106 #idemapa ♬ Sumaher - DJ Krmak
@marinmiloslavic #fyp #foryou #bmw #series3 ♬ Alen Delon - Seki

Popularni Članci