test

Nijemca koji je smrtno stradao u Platu prvo je udario autobus, a potom je na njega naletio i automobil

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Policijska uprava dubrovačko-neretvanska objavila je priopćenje o jutrošnjoj nesreći u Platu u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. "Policija u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Dubrovniku još uvijek radi na utvrđivanju okolnosti ovog stradavanja", navode u priopćenju.   

"Jutros, 14. rujna, oko 5 sati, na državnoj cesti D-8 u blizini  mjesta Plat u Župi dubrovačkoj 38-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine je, upravljajući autobusom dubrovačkih registarskih oznaka, udario u pješaka, 25-godišnjeg državljanina Njemačke, na kojeg je potom naletilo i osobno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka koje se kretalo iza autobusa, a kojim je upravljao 24-godišnjak.

Spomenuti njemački državljanin smrtno je stradao na mjestu događaja.

Za vrijeme trajanja očevida, kojim je rukovodilo Općinsko državno odvjetništvo iz Dubrovnika, promet na ovom dijelu Jadranske magistrale bio je u potpunosti zatvoren, a otvoren je u 8,25 sati za sav promet.

Policija u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Dubrovniku još uvijek radi na utvrđivanju okolnosti ovog stradavanja", stoji u priopćenju. 

Popularni Članci